Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:histericna:
ebeni smartiji koji sami prebacuju promenu vremena, a ja azurna pa prebacila jos sinoc :roll:
sad cu da pravim drustvo portiru 40min dok ne dodju ovi moji iz kluba na bazen :lol:
sreca pa imam net..

Ima i gorih od tebe. Recimo ja. Ustala regularno u 7h da bih stigla na trening u 9h i negde oko 8h skontam da nisam pomerila sat i da kasnim, javim se teneru, pomerimo trening i vratim u krevet da bih posle buđenja br.2 i kafe br.1 skontala da je mobilni sam pomerio sat:dash: A onda sam otišla na bazen da se buć-buć ali to je za onu hvalisavu temu:mrgreen:

:histericna:
ebeni smartiji koji sami prebacuju promenu vremena, a ja azurna pa prebacila jos sinoc :roll:
sad cu da pravim drustvo portiru 40min dok ne dodju ovi moji iz kluba na bazen :lol:
sreca pa imam net..

i moj sam prebacio vreme a nije smartphone :zaljubljena:

ili možda jeste :think: mislim nije android ni windows mobile

Koji si ti nadobudni stvor. Ako nešto mrzim to su ljudi koji ferceraju gledajući u jednu tačku. Ok, kapiram da ono što mi govoriš je istina, i tačno je da neću ostvariti cilj ako se ne pridržavam tvojih saveta, ali brate olabavi malo. Ne vrti se svima nama svet oko estetike i nismo robovi određenih pravila. :roll:

Koji si ti nadobudni stvor. Ako nešto mrzim to su ljudi koji ferceraju gledajući u jednu tačku. Ok, kapiram da ono što mi govoriš je istina, i tačno je da neću ostvariti cilj ako se ne pridržavam tvojih saveta, ali brate olabavi malo. Ne vrti se svima nama svet oko estetike i nismo robovi određenih pravila. :roll:

omg :lol:
pa čekaj... šta hoćeš onda jbte? :lol:

- - - - - - - - - -

:mazi:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back