Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj put maj hed into shit and aj em not geting it aout jer sam lejzi : ))))
hau tu put a hed into shit ask me : )))
mi
ovo je neok femkanje molim te molim te u tom fazonu
molim te molin te
ali je i rupa
hihihihihihihihihihihihihi
inercija psihe i tako
a ne treba da idem tamo ali idem to je greska

mene skoro niko ne voli to sam primetila, mada ima ih koji em gotive ali necu to da kvarim
a neki mi pomazu ispravkama
nema tu leba
kaok je moguce

Poslednja izmena:
Eksplodirao rezervoar gasa u 7:30, a Srbijagas isključio gas u 8:30! :roll:
Pa, p**** vam lepa materina, moglo je celo naselje da odleti :dash:
Kada sam ja preko telefona čula koliko to bruji, huči dok gori taj gas, kako li je bilo ljudima koji žive u blizini? :( Čujem da celo naselje smrdi na gas, na paljevinu, da štipa oči, iritira sluzokožu. Strašno. ,
Bitno da su nadležni reagovali u najkraćem mogućem roku... od sat vremena! :dash:
Sreća, pa nema povredjenih.
I samo se nadam da groblje nije oštećeno, tačno bih u Lazi završila da vidim oštećen tatin grob 27 dana nakon njegove smrti :sad2:

Ebote, sat vremena im je treblo da hitno reaguju... :dash: Ne mogu da verujem!

Eksplodirao rezervoar gasa u 7:30, a Srbijagas isključio gas u 8:30! :roll:
Pa, p**** vam lepa materina, moglo je celo naselje da odleti :dash:
Kada sam ja preko telefona čula koliko to bruji, huči dok gori taj gas, kako li je bilo ljudima koji žive u blizini? :( Čujem da celo naselje smrdi na gas, na paljevinu, da štipa oči, iritira sluzokožu. Strašno. ,
Bitno da su nadležni reagovali u najkraćem mogućem roku... od sat vremena! :dash:
Sreća, pa nema povredjenih.
I samo se nadam da groblje nije oštećeno, tačno bih u Lazi završila da vidim oštećen tatin grob 27 dana nakon njegove smrti :sad2:

Ebote, sat vremena im je treblo da hitno reaguju... :dash: Ne mogu da verujem!

nije..bila sam malopre..ovo je eksplodiralo preko puta groblja i magistrale
gas se osecao jako jos juce oko podne..ja sam ga osetila u kosutnjaku, tesko da tamo nisu osetili, a da nikom nije palo na pamet da proveri
ovo su situacije gde neko treba da izgubi posao

nije..bila sam malopre..ovo je eksplodiralo preko puta groblja i magistrale
gas se osecao jako jos juce oko podne..ja sam ga osetila u kosutnjaku, tesko da tamo nisu osetili, a da nikom nije palo na pamet da proveri
ovo su situacije gde neko treba da izgubi posao

Znači nije... uh, hvala ti Dive, nemaš pojma koliko mi je sada lakše.
Mislim, naravno, prvo je sreća da niko nije stradao, i ako bi moglo da se bira izmedju groblja i živih ljudi, nema dileme. Ali opet... stvarno mi je pao kamen sa srca sad.

A za ovo drugo... strašno! Da se oseti gas tako daleko, a da niko ne proveri... nemam reči. Pa, ebote, ceo Beograd je gasifikovan, ne smem ni da mislim kakva katastrofa je mogla da se desi. Ja ni sada ne znam da li se havarija desila na rezervoarima, ili na samom gasovodu, a pogotovo da to jutros nisam znala. Ja sam pričala telefonom sa mamom, i lepo sam čula kako je grunulo i kako je brujalo, hučalo i pucalo posle toga. Mislile smo da je neki avion u kvaru i da kruži u niskom letu iznad naselja, Avale i ne znam gde već. Pa šta čovek drugo da pomisli?
Kada sam videla na netu da je gas, samo sam rekla mami - budi klince, obuci ih, spremi vodu, nešto od hrane, jakne, dokumenta u neku manju torbu, prosto da budete spremni. Odakle ja znam da li je gasovod ili šta. Dobro, možda sam i ja preterala, ali otkud znam, bolje biti spreman ako krene neka eventualna evakuacija. Mada, kako su ažurno i brzo isključili dovod gasa, pre bi sve do hopodroma otišlo, daleko bilo, nego što bi se neko setio da evakuiše ljude :dash:
Na kraju, ipak je dobro.

Bajkerima treba zabraniti da voze biciklove, suviše su sigurni u sebe i svoju ravnotežu. Pao je silazeći sa bicikla jer je patikom zakačio sedište. A dete bilo na biciklu, u dečijem sedištu. Sva sreća, kvalitetno sedište pa njoj nije ništa, nije se čak ni isprljala, a on zaradio tri čvoruge na potiljku jer je pao na hrapavi beton, udarac u leđa i lakat.
E sad me je tek uhvatila frka kad je sve prošlo, kad smo došli kući i smirili se, sva se tresem. Pao je na 10 cm od ivičnjaka puta, a takav udarac glavom u ivičnjak je često koban...poznavala sam jednog koji ga nije preživeo :(

Znači, moram u rupu da zakopam da sam u 0:30h poslala poruku tamo nekom, da mu dam do znanja da mi internet ne radi, a da se nismo tako dogovorili. Ne možemo da se igramo da malo radi, malo ne radi, a da ja plaćam stalno.

Gospodo iz Kingsneta, malo ste se zaebali. :evil:

:histericna:
ebeni smartiji koji sami prebacuju promenu vremena, a ja azurna pa prebacila jos sinoc :roll:
sad cu da pravim drustvo portiru 40min dok ne dodju ovi moji iz kluba na bazen :lol:
sreca pa imam net..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back