Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zvrc u 8 na vrata ... a ja legla u 4 , pritom jedini dan kad sam se mogla naspavati
cistacice ... kad ih nisam direkt iz kreveta progutala :evil:
spasavaj se ko moze danas ... sklanjajte mi se sa puta :metla:

Kako je moguće da su sudovi opet neoprani?
Pa pre dva sata sam prala.
Neki strani elementi dok sam ispred računara dođu i zaprljaju tanjire i čaše. Namerno. Smišljeno. Meni u inat.:evil:

:neutral:
ok...obrisaću postove...

edit...aj bolje ti...ti ćeš to brže, imaš alat u rukama pošto si mod...
obriši sve što te nervira...

Poslednja izmena:
Oni kojima se čini dosadan život u Krstarovu, mogu da probaju da: malo izlaze i proćaskaju sa ljudima u kafićima i restoranima, ostanu kod kuće i krevelje se sa likovima s tevea, ili se jedne nedelje prošetaju do pijace, kupe jedno drveno bure ne veće od 150-200 lit. zapremine, uđu u njega i krenu da razvijaju Diogenovu ideju apsolutnog cinizma baš na mestu na kome je on stao.

Sve što je osim bureta Dilajtić... pardon, Diogenčić imao bila je jedna toga, štap komada jedan, drveno bure (u kome je i spavao a ne na Forumu ko neki) i posudu nalik čaši iz koje je pio.Kada je jednog dana video dečicu kako piju vodu iz svojih šačica, shvatio je da mu ni čaša ne treba pa je s gnušanjem odbacio. Njegovo je životno učenje bilo da čovek treba da živi samo sa onim što mu je za život neophodno, uz adekvatnu samokontrolu - dakle, ništa haubica, top, laptop, ZMajčekine noćice, Smokine dude, Lindino sićušno dupe i slične suvišnosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back