Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao pile to je divno, nedostaju mi flasice :)
Ja danas po 46. put slusam tvrdoglavu tinejdzerku kako recituje "Pesma za mene, pesma za tebe" D. Maksimovic...
Priprema za takmicenje a bandoglavo nece da saslusa kad joj se skrene paznja da nesto drugacije izgovori, naglasi...

...znaci najbolje je da me nema, da nestanem, da me sprzi neki grom il kakvo cudo,
kad sam vec dovoljno velika piiiiiiiizda da ne mogu sama da skratim muke svima, a
najvise sebi...........i da onda vama bude lakse, da mozete da zivite bez opterecivanja,
pa ****** ne mogu da dignem ruku na sebe, ne mogu sta cu piiiiiiiizda sam i eto,
a volela bi da mogu, ili jos nisam dovoljno pukla:sad2::sad2::sad2:

...znaci najbolje je da me nema, da nestanem, da me sprzi neki grom il kakvo cudo,
kad sam vec dovoljno velika piiiiiiiizda da ne mogu sama da skratim muke svima, a
najvise sebi...........i da onda vama bude lakse, da mozete da zivite bez opterecivanja,
pa ****** ne mogu da dignem ruku na sebe, ne mogu sta cu piiiiiiiizda sam i eto,

treba biti rodjen za tako nešto, a ti si predodredjena da uloviš zvezdu...sačekaj malo, please :cmok2:

Ti si iznad toga :obozavam:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back