gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokle vise,DOKLE
Hebem ti virus i grip i zimu![]()
isto takođe...Mrzim zimu.
Mrzim zimu.
Mrzim zimu.
Mrzim zimu.
![]()
pile, opet mi obrisa post
oćeš sad ja tebi da obrišem taj tvoj?
Hoćeš da ja tebi trajno banujem klon nalog?![]()
Kao iskreni ljubitelj horor filmova, otišla sinoć da gledam film "Mama". Ali...mada je na uvodnoj špici stajao family advisor da se film ne preporučuje deci mlađoj od 15 godina, sala je 80% bila ispunjena klincima starosti oko 13 godina maksimum, Koliko sam skontala svi su iz iste škole i došli su čoporativno da gledaju film, bez nadzora makar jednog roditelja ili nastavnika. Namerno pišem "čopor" jer su se tokom ona 2 sata ponašali kao šimpanze. Urlali, dobacivali, podrigivali, gađali jedni druge kokicama, konzervama i flašicama soka, a pošto nisu svi sedeli zajedno i mi ostali smo bili zaliveni hranom i pićem. Tako da umesto da uživam u filmu, dobila sam flašicu soka u glavu, bila posuta kokicama i klinac iza mi je konstantno šutirao sedište pošto je noge držao visoko na mom naslonu (dva puta sam ga ljubazno zamolila da prestane a pomogle je tek kada mu je mm zapretio da će ga išamarati).
Sada će neko pročitati ovo i pomisliti vidi ovu nadžak tetku koja nema decu a ni razumevanje za istu ali do sada sam gledala x filmova koji su namenjeni mlađoj populaciji (tipa Šrek, Alisa u zemlji čuda, Snežana i lovac) i bilo je u sali puno dece ali ovaj stepen neandertalskog ponašanja ne doživeh nikada.
Krivim najpre menadžere bioskopa u Ušću jer nemaju razvodnike koji bi izrednike opomenuli/izbacili napolje.
Krivim i roditelje koji očigledno nisu decu naučili kako se ponašati u bioskopu. Znam dobro da niko od nas nije uvek bio cvećka u detinjstvu, i mrak bioskopa/i činjenica da je roditelj odsutan daje hrabrost detetu da se opusti i ponaša nestašno ali sve ima svoju granicu.
Ako su nam ono budući stožeri države, možemo mirne duše da se svi obesimo.
Kao iskreni ljubitelj horor filmova, otišla sinoć da gledam film "Mama". Ali...mada je na uvodnoj špici stajao family advisor da se film ne preporučuje deci mlađoj od 15 godina, sala je 80% bila ispunjena klincima starosti oko 13 godina maksimum, Koliko sam skontala svi su iz iste škole i došli su čoporativno da gledaju film, bez nadzora makar jednog roditelja ili nastavnika. Namerno pišem "čopor" jer su se tokom ona 2 sata ponašali kao šimpanze. Urlali, dobacivali, podrigivali, gađali jedni druge kokicama, konzervama i flašicama soka, a pošto nisu svi sedeli zajedno i mi ostali smo bili zaliveni hranom i pićem. Tako da umesto da uživam u filmu, dobila sam flašicu soka u glavu, bila posuta kokicama i klinac iza mi je konstantno šutirao sedište pošto je noge držao visoko na mom naslonu (dva puta sam ga ljubazno zamolila da prestane a pomoglo je tek kada mu je mm zapretio da će ga išamarati).
Sada će neko pročitati ovo i pomisliti vidi ovu nadžak tetku koja nema decu a ni razumevanje za istu ali do sada sam gledala x filmova koji su namenjeni mlađoj populaciji (tipa Šrek, Alisa u zemlji čuda, Snežana i lovac) i bilo je u sali puno dece ali ovaj stepen neandertalskog ponašanja ne doživeh nikada.
Krivim najpre menadžere bioskopa u Ušću jer nemaju razvodnike koji bi izgrednike opomenuli/izbacili napolje.
Krivim i roditelje koji očigledno nisu decu naučili kako se ponašati u bioskopu. Znam dobro da niko od nas nije uvek bio cvećka u detinjstvu, i mrak bioskopa/i činjenica da je roditelj odsutan daje hrabrost detetu da se opusti i ponaša nestašno ali sve ima svoju granicu.
Ako su nam ono budući stožeri države, možemo mirne duše da se svi obesimo.