Mene bi bilo sram da me Robmanians zovu bratom.Ne postoji prijateljstvo među "narodima".
Možda ima Rumuna koji jesu prijateljski nastrojeni, no masovna je pojava i rumunskih NAFO botova koji na sam pomen Srbije zazivaju novo bombardovanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene bi bilo sram da me Robmanians zovu bratom.Ne postoji prijateljstvo među "narodima".
Možda ima Rumuna koji jesu prijateljski nastrojeni, no masovna je pojava i rumunskih NAFO botova koji na sam pomen Srbije zazivaju novo bombardovanje.
Razumljivo, no nisu ni Srbi ništa bolji od njih.Mene bi bilo sram da me Robmanians zovu bratom.
S kim si takav si.Razumljivo, no nisu ni Srbi ništa bolji od njih.
Pa Evropa je dobila ime po grčkoj boginji, grčka klasična umetnost jedan od temelja zapadne kulture a kobajagi Vizantija nije Evropa, ista Vizantija koja je direktni naslednik klasične umetnostiVizantiju niko nije ni racunao u Evropu, kao ni njene "poturice" tipa Srbije, Bugarske, Rusije, Vlaske i Moldavije.

Ko to Srbiju "zove u srednju Evropu"? I kako se uopšte "ulazi u srednju Evropu"?Mozes , makar i delimicno, po principu "s kim si takav si". Ili "gde si takav si".
Taj njihov elitizam ih je doveo do toga da ni nemaju neke saveznike bliske osim možda Slovenije ( a i to je upitno)...Uostalom, cak ni Hrvatska nije 100% Srednja Evropa, ali je jos manje u kosu s kojekakvim Rumunijama i Bugarskama, koje su do juce cak i u Srbiji sluzile za sprdnju.
Kako nisu. Grčka je u korenu sasekla komunizam i uspostavile bliske veze sa zapadom. Rumunija se preporodila otkako je ušla u EU i socijalno i kulturno i ekonomski. Sve suprotno od Srbije...
Od asirske reci "ereb" sto znaci ZAPAD.Pa Evropa je dobila ime
Ne dobijaju se nikakve pozivnice, uostalom to sa pozivima i pozivnicama je vise ruski iliti briks manir.Ko to Srbiju "zove u srednju Evropu"?
Ne, najbolje je da budu u istom kosu sa Moldavijom i Bugarskom...Taj njihov elitizam
Ali je kulturoloski postala zapad, tj. Evropa taman koliko i Japan, Turska ili J. Koreja.Kako nisu. Grčka je u korenu sasekla komunizam i uspostavile bliske veze sa zapadom.

Samo Bukurest i Transilvanija (koja je ionako kroz skoro celu istoriju bila nemacka i madjarska). Ostalo je truli balkan, bio i bice.Rumunija se preporodila otkako je ušla u EU.
U kontekstu Evrope, zapad = Zapadno Rimsko carstvo, istok = Istočno Rimsko carstvo.Od asirske reci "ereb" sto znaci ZAPAD.
Isto iz asirskog potice i rec "asu" sto znaci ISTOK, od cega je kasnije izvedeno i "Azija".
Intezivira saradnju sa autokratskim državama, od autokratskih država, makar bile i zapadne, možeš dobiti samo još više negativnih autorkatskih pojava... a ne ono što ti tražiš.Ne dobijaju se nikakve pozivnice, uostalom to sa pozivima i pozivnicama je vise ruski iliti briks manir.
Nego sama drzava odlucuje s kim ce da saradjuje i uz koga ce da bude.
Trenutno Srbija intenzivno saradjuje sa Madjarskom i Slovackom i to je jedan od retkih dobrih poteza sns bande.
Krajovska grupa je realnost Srbije, ti želiš manje moguće stvariNe, najbolje je da budu u istom kosu sa Moldavijom i Bugarskom...
Po čemu si to zaključio?Ali je kulturoloski postala zapad, tj. Evropa taman koliko i Japan, Turska ili J. Koreja.![]()
Kao i Srbija otprilike? Baš zato i jesu dve zemlji jako slične...Samo Bukurest i Transilvanija (koja je ionako kroz skoro celu istoriju bila nemacka i madjarska). Ostalo je truli balkan, bio i bice.
Da, sve od Bosne do Japana.to je neevropski strani faktor.
Slovacka nije autokratska.Intezivira saradnju sa autokratskim državama,
Hvala Bogu pa nije.Krajovska grupa je realnost Srbije
Opstepoznata stvar, za svakoga ko imalo poznaje Grcku.Po čemu si to zaključio?
Po principu "s kim si takav si". E zato Srbija treba da se distancira od takvih sto pre, da se izgubi svaka slicnost.Baš zato i jesu dve zemlji jako slične...
Osmansko carstvo jeste ostavilo jak orijentalni uticaj ali nije presudni u današnjoj kulturi Srbiji. Bosna i Alnanija istina imaju ako ne i dominantne osmanske kulture (uglavnom zbog islama).Da, sve od Bosne do Japana.
PoluautokratskaSlovacka nije autokratska.
Šta je onda realnost?Hvala Bogu pa nije.
Primer?Opstepoznata stvar, za svakoga ko imalo poznaje Grcku.
Pa Rumunija je veća demokratija od Srbije danas. Više je uređenija i više je prijemčiva za evropske vrednosti od današnje Srbije...Po principu "s kim si takav si". E zato Srbija treba da se distancira od takvih sto pre, da se izgubi svaka slicnost.
Rumuni najvise od svih ljube EU cizmu.Svaka čast našim rumunskim saveznicima. Oslobodiće se oni briselskog jarma, za nas ne znam.
Nije kao Island, to je tacno, ali nije nikako ni kao Ukrajina, Turska, Gruzija itd.Poluautokratska
Fico ipak ne poseduje celu Slovacku kao svoju privatnu imovinu, a takodje ni Orban Madjarsku.Ne mogu post-commie zemlje da se oslobode toga, mnoge i dalje ne mogu
Sve samo ne taj k4.Šta je onda realnost?
Kultura, koja je jasno vizantijsko-orijentalna. I sve sto uz to ide - nenormalna korupcija, javasluk, stroka, raspad, nered i ostale trajne bolesti Balkana i Bliskog Istoka.Primer?
Maglovit i nejasan pojam.Više je uređenija i više je prijemčiva za evropske vrednosti od današnje Srbije...

Rumuni najvise od svih ljube EU cizmu.
Tipicni balkanezer koji bi da u orijentalnom maniru parazitira na Evropi i uzima sve od nje, a zauzvrat da ne da nista.![]()
Điđi Bekali, predsednik Steaue i prijatelj Srbije.
Tipicni balkanezer koji bi da u orijentalnom maniru parazitira na Evropi i uzima sve od nje, a zauzvrat da ne da nista.
Nikad nisu bili.Pravoslavni Rumuni su bili Evropa
Skandinavski gradpre us*anih skandinavaca
Jedino uvoz raznih ahmada i abdulaha (i to mahom Svedska) kvari stvar, ali opet i njih ima dosta manje nego cigosa i tatara u Rumuniji i Bugarskoj.
Tamo dokle se protezu katolicanstvo i protestantizam.Znači Evropa je
Nikad nisu bili.
Sve do 20. veka, Balkan je smatran za Near East, jednako kao i Turska, Jermenija, Sirija, Palestina, Arabija itd.
Cigani u Rumuniji oko 8%
Stranci u Švedskoj skoro 25%
Samo je dovoljno cuti tursku, arapsku, endijsku.... muziku i uporediti sa turbofolkom, rebetikom, calgom ili manelama . Razlika sem jezika minimalna.I dan danas je.
U Nemačkoj se Kanaken - nemačka varijanta Niggers, koristi kako za Bliskoistočnjake i Severoafrikance tako i za Balkance.
Znaju Švabe i da nas časte sa Cigojna.
Druge Zapadnjačke države nisu ništa bolje.
Ja kad kažem @FDDD da je u oko podlog Hansa ništa drugo no crnčuga, on ne veruje.
Sem podebljanih sve moj do mogaRumuni & Grci naši najiskreniji prijatelji. U nekom daljnjem odnosu tu su Gruzini,Bjelorusi,Poljaci,Slovaci.