Rumuni, iskreni prijatelj srpskog naroda

sve pravoslavni sentimen baš dirljivo,ali ipak ne mogu ni božić da slave istog datuma piši propalo
to sto ti kazesda je propalo a koga briga ?

aj ne sramoti se

gledaj ti tamo sa pantovcaka news i desavanja

lako cemo mi za nase brige srpske

a do tad gledaj bracu rumune

i nisu samo takvi u bosni nego i sa albancima i svugde. KOSOVO JE SRBIJA , i ime srbije ponosno klicu.

a sta ti kazes ?
promucamo i prospemo :np:

Mađari sa druge strane, oduševljni Bosnom i Bošnjacima:

1000025396.jpg

Screenshot_20251116_204759_Facebook.jpg

Tužan dan za sve verne orbanovce južno od Horgoša

Da, eno i u Engleskoj neki boysi sa tribina vikali Kosovo je Srbija.
i gomila poljskih navijača je vikala isto to nekada ali još bitnije i gomiletina sa čmarakane i dalje su zvanično na toj liniji otpora i jako ih navodno sve to tišti ali nakon briselskog i vašingtonskog sporazuma i francusko-nemačkog plana i ohridskog sporazuma su odjednom zanemeli verovatno su zaboravili da čitaju ne znam šta je drugo u pitanju lol

i gomila poljskih navijača je vikala isto to nekada ali još bitnije i gomiletina sa čmarakane i dalje su zvanično na toj liniji otpora i jako ih navodno sve to tišti ali kod briselskog i vašingtonskog sporazuma i francusko-nemačkog plana i ohridskog sporazuma su odjednom zanemeli verovatno su zaboravili da čitaju ne znam šta je drugo u pitanju lol
oleole oleola kosovo je serbijaaaa
oleole oleolaaaaa :heart::mazi:

tebi skoro da nema pomoći ali ajde samo da pokušam da ti ilustrujem džaba ti to što se dereš kosovo je srbija kad imaš vlast koja je sve to predala na tacni vama to dranje ostaje samo kao neko inaćenje nekome u tvom slučaju bosancima valjda otkud znam ali to je više nego bezveze aj sad idi i dobro razmisli o svemu ovome

Poslednja izmena od moderatora:
tebi skoro da nema pomoći ali ajde samo da pokušam da ti ilustrujem džaba ti to što se dereš kosovo je srbija kad imaš vlast koja je sve to predala na tacni vama to dranje ostaje samo kao neko inaćenje nekome u tvom slučaju bosancima valjda otkud znam ali to je više nego bezveze aj sad idi i dobro razmisli o svemu ovome
Kome verovati, tebi ili Serveru?
7E90DAF4-2AF3-45E6-AA15-543816A64D60.jpeg

Back