Rulja nasrnula na Tepić, obezbeđenje je štitilo telima

Jeste sve normalno bezi iz Hrvatske , Spali su na 3,9miliona stanovnika. Na kraju ce ostati samo ekstremi. Nije Hrvatska zemlja u kojoj je dobro ziveti. Muka je tamo zbog nacionalizma, Jedina zemlja od bivsih da je povecala broj stanovnika i gde se ljudi rado sele je Slovenija. Antifasisti ,visoke plate ,tolerancija ,miran zivot ...takva bi trebala da bude i Srbija.
Ja bih bio srećan da je Srbija ko Hrvatska

Ja bih bio srećan da je Srbija ko Hrvatska
Ja ne bih, Ziv se pojedem kada neko ode iz mog okruzenja za stalno u inostranstvo. Pitam se da li sam ja nesto doprineo da taj covek ode odavde. Vise se trudim da budem ljubazan prema manjinama nego prema nasima. Na prvi pogled cini se da smo ksenofobican narod ali nismo, volimo da nas ljudi vole ,da budemo dobri domacini. Volimo da se druzimo sa svima. Ima taj trend otudjenja svuda u svetu pa i kod nas ali ipak se odrzala porodica i prijatelji. Mi jos imamo po nekog prijatelja jednog ,dvoje drugi nemaju ni jednog!

Pa bolji izbor nego vaši ssnsovci.
Opet autistično spamujes teme.
Teme?!
Kakva je tema Marinika Čobanu?
Koje vaše teme?
Vaše teme su bezvezne i nebitne koliko trućanje penzionera na klupi.
Pukli ste i sa mozgom i politički.
Čuj spamujem.

Poslednja izmena od moderatora:
Јасно је мени да смо ми одавно постали земља стараца где се после 40годишњег опозиционог деловања
многим људима све дословно смучило.

Али то не значи да треба да опљунемо оне који још увек верују у нешто,у неко боље сутра
које ће најзад да засија над овом измученом земљом,кад комунистички накот буде поцркао
и пробуди се опет она Свест,тај Славни Дух Предака Србских Четника који су ишли на непријатељске бајонете
на Церу,Кајмакчалану..док су се партизани скривали по шумама и горама,наше земље поносне.
Loš smo narod, komunizam nije uspeo da nas popravi - čak kad sve daš baksuzu on ostaje - baksuz

Teme?!
Kakva je tema Marinika Čobanu?
Koje vaše teme?
Vaše teme su bezvezne i nebitne koliko trućanje penzionera na klupi.
Pukli ste i sa mozgom i politički.
Čuj spamujem.
Kad pomenu penzionere...
Juče mi bilo dosadno, šetam Bulevarom naidjem na poštu a ispred pošte Titovi penzioneri a imalo i Slobinih što uhvatili zadnji voz za penziju...

Rešim da ih zajebavam pa kao gledam nešto u telefon a stanem usred reda.... Kukuuuuu.... Pomerite se ja stojim ja došo kakav je to način...

- čekam prijatelja
- pa idi kod onog drveta ovde red za poštu
- pa ja sam se dogovorio sa njim ispred pošte a ne ispod drveta, ispod drveta samo ženske...
- ma makni se ovo je red za poštu
- a jel pošta rekla da formirate red ovde ili ste na svoju ruku?
- ma ja sam došao stani u red
- a jel se po redu ide i kod Sv.Petra?
:lol:

Ма, бре, то је илустрација- спот за песму- "чува мала пачиће", ал' било им глупо да ставе патку... :huh:
Znaš onaj vic Laneta Gutovića. "Želim da popravim ovaj sat." -"Mi se bavimo samo Obrezivanjem." "Pa zašto imate satove u izlogu?"

- "A šta biste vi hteli, da ja stavim."

Back