Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mislim da si u pravujeeca:pa i nas da ima...
samo ga treba maksimalno propratiti i malo vise vinansiratiRukometas_17:Mislim da si u pravujeeca:pa i nas da ima...
RUKOMET je jedan od bojih sportova
Bravo Jeco
Rukomet je sport BUDUCNOSTI???
zasto?Rukometas_17:Zasto?
To je pitanje koje se stalno postavlja kod nas?
Rukomet je npr.uspesniji od fudbala,a mi ga svrstavamo medju losije sportove?
ZASTO?
[
sto se tice para.....to stvarno neznam....Rukometas_17:Da li ici na kamp ili ne 2003?
Novac:moslim da je malo vise skupo?
Vreme:mislim da je trebalo pomeriti kamp u augustu?
Da ili ne-KAMP?
jeeca:a to da li treba ici na kamp ili ne.....
odgovor je definitivno DA...
same pripreme mnogo znace.....to ne treba propustiti nikako
Anonymous:srbi,ko je prvak svijeta u rukometu-pokrijte se sramote jedne
blago meni kad me podrzavas u svemu....Arsa:jeeca:a to da li treba ici na kamp ili ne.....
odgovor je definitivno DA...
same pripreme mnogo znace.....to ne treba propustiti nikako
Nasao sam te..)
U svakom slucaju kampove ne treba propustati kao ni treninge. Nisam rukometas, ali volim sport tako da te jeco podrzavam u svemu. Uvek treba ici napred i usavrsavati se, dokle god je to moguce. Ostalo dolazi samo od sebe.....
staces i to mora nekoAnonymous:srbi,ko je prvak svijeta u rukometu-pokrijte se sramote jedne
rk cepelin:oguglale su one na to
Trenirala sam u detinjstvu intezivno,nekih 4 god.Na sva ta guranja se naviknes, a padovi tj. proklizavanja po parketu su prosto uzivancija, verovala ili ne.Ti padovi se prosto izvezbaju i znas uglavnom kako i da padnes.Naravno sport je prilicno grub i moze doci i do ozbiljnijih povreda, ali vrlo retko - na srecu!atleticarka:Interesuje me koliko je tesko djevojkama u rukometu, mislim guranje, padanje itako to? Meni izgleda tesko i ne bih se nikada usudila da treniram, mada volim da gledam!
Joka:Cao vlado ovde jedna rukometasica.Da li bi zeleo da se dopisujemo8) :wink:
atleticarka:Interesuje me koliko je tesko djevojkama u rukometu, mislim guranje, padanje itako to? Meni izgleda tesko i ne bih se nikada usudila da treniram, mada volim da gledam!
bravo mali!!!!!!!!!!Rukometas_17:Mislim da si u pravujeeca:pa i nas da ima...
RUKOMET je jedan od bojih sportova
Bravo Jeco
Rukomet je sport BUDUCNOSTI???