Duvnjak je želeo najbolje i ne bi trebali da ga krivite za taj potez...koliko sam video,sudije su napravile jednu grešku na vašu štetu kada se lomio rezultat u završnici kada nisu svirali očigledan faul nad Duvnjakom ili Kopljarom,nisam siguran...sve u svemu,vi ste bili bolji protiv domaćina u polufinalu nego mi protiv te iste Danske u finalu pre 2 godine kada smo mi domaćini.
Realno nakon prospavane noći i nemam neke velike primjedbe na suce. Zapravo smo ispali seljaci sa silnim plakanjem. Al od Goluže kamenjara teško je nešto bolje očekivati. Držali su ih prvo poluvrijeme kada su nam nepotrebno isključili Čupića i Bičanića, a u drugom su trebali sankcionirati Hansena kaj izigrava šerifa i faul na Štrlekov zicer (koji kur.ve danske nisu ni prikazali u ponovljenoj snimci). Možda i Kopljar kad mu je Landin ulovio živu.
Realno nemamo golmana vrhunskog kalibra i tu pucamo godinama. Protivnički golman skine 15 minimum, a Alilović je nacionalni heroj kad obrani 10.
Trebal ga je mijenjat poslije 20 minuta, a ne kad je krenulo u k....
Nitko ne krivi Duvnjaka, već je tužno da ga nemremo odmorit ni 5 minuta kolko smo slabi na srednjem. Čupić odigrao turnir izvan forme. Godinama nas vuče pa je tu kredit ogroman, al daš Horvatu igrat, čovjek je iskasapio Landina.
Potreban je veći stručnjak u napadačkom dijelu. Nemamo igru na igrača više ni suradnju sa pivotom ko nekad Balić-Sulić nenadyebivo.
Sve u svemu realan rezultat.
Al koliko gorčine raznih patnika sa komentarima. Svi su razočarani što naši rukometaši nisu u stanju izliječiti njihove osobne komplekse i neuspjehe pa eto tako jadni i nikakvi osvoje 10 medalja u 10 godina, al ebeš to, kad budala koja nemre rukometnu loptu ni primiti u ruku, niti pozna pravila, priznaje samo zlato.