RUKOMET!!!!!!!!!!!!1

Novi enterijer Hale Cair (u fazi renoviranja).

cair7v.jpg

cair8v.jpg

cair10v.jpg

cair11v.jpg

Da! Nis je rukometni grad uvek i bio. Jugopetrol Zeleznicar je nekada bio jako dobar klub i imao je veliku podrsku Meraklija. Sada te iste Meraklije vode navijanje i za reprezentaciju Srbije i to je jako dobro iz vise razloga a neki od njih su da se dokazuje da je Nis jos uvek sportski grad i da je zeljan sporta, da Meraklije jos uvek postoje i da su velika navijacka grupa sto ce i dokazati na EP pred celom Srbijom i Evropom, da nislije poznaju rukomet i da ce dokazati da zasluzuju vise sportskih desavanja u svom gradu.

Kresnuli smo Španjolce usred Španjolske! :super: Baš dobar osjećaj bez obzira kaj je bilo nebitno (kvalifikacije su ovo valjda) al te cigane uvijek volim vidjeti poražene i potučene, posebno pred punom dvoranom...

Naravno vratio se Čupić, Duvnjak u pravoj formi (baš prije SP imao operaciju i igrao za k...), mali Bičanić konačno dobio priliku da torpedira sa lijevog vanjskog...šteta za SP, ovakvom igrom bi ponovo igrali finale....

Svaka cast nasim momcima za vecerasnju igru protiv Francuske.:worth:

Vodili smo tokom cele utakmice,na poluvremenu je bilo 16:14 za nas,vodili smo do pred sami kraj sa 28:26.

Ali onda na scenu stupaju sudije,bez razloga iskljucuju nase igrace i oduzimaju nam lopte u napadu.:dontunderstand:

U nasem zadnjem napadu nam sudije oduzimaju loptu,sviraju faul za Francuze i dve sekunde pre kraja Karabatic postize gol za konacnih 29:28 za Francuze.

Sramota je sta su nam sudije radile.:eek:

Svetski,evropski i olimpijski prvaci su nas pobedili uz veliku,veliku pomoc sudija,a bili smo mnogo bolji.

Igrac utakmice je bio francuski golman Tijeri Omeje sa 18 odbrana.

Svaka cast Orlovi.

Poslednja izmena:
Kresnuli smo Španjolce usred Španjolske! :super: Baš dobar osjećaj bez obzira kaj je bilo nebitno (kvalifikacije su ovo valjda) al te cigane uvijek volim vidjeti poražene i potučene, posebno pred punom dvoranom...

Naravno vratio se Čupić, Duvnjak u pravoj formi (baš prije SP imao operaciju i igrao za k...), mali Bičanić konačno dobio priliku da torpedira sa lijevog vanjskog...šteta za SP, ovakvom igrom bi ponovo igrali finale....

Prijateljska je u pitanju. I mi smo igrali u Francuskoj protiv svetskih prvaka 29:28. U zadnjoj sekundi smo primili gol i to od naseg Nislije Karabatica. Nema veze za dva dana igramo jos jednu sa njima pa cemo videti na cemu smo.

Prijateljska je u pitanju. I mi smo igrali u Francuskoj protiv svetskih prvaka 29:28. U zadnjoj sekundi smo primili gol i to od naseg Nislije Karabatica. Nema veze za dva dana igramo jos jednu sa njima pa cemo videti na cemu smo.

Jok. Ipak kvalifikacije za EP kod Vas. Svejedno nebitno jer ionako prolazimo mi i Španjolci, al opet čovjeka veseli (atmosfera je bila nabrijana do yaya)

Trenirao sam rukomet 11 godina,igrao u svim ligama. Samo cu jedno da kazem: Rukomet je kod nas totalno propao! Mnogi klubovi (narocito u selima) su se ugasili i sve manje mladih odlazi na rukomet. Pored toga i onima koji igraju klubovi uglavnom ne placaju,ili bar ne na vreme. Ako planirate da odigrate sezonu u super ligi odmah racunajte da cete dobiti bar dve plate manje nego sto je ugovorom predvidjeno. Da stvar bude gora ne postoji mehanizam da to naplatite.Ako resite da se ganjate po sudovima u startu ste se za*ebali,mozete samo da izgubite vreme i novac.To banda zna i vesto koristi. Vlada javasluk. Posledice ovakvih prilika u rukometu vec se vide,a svoj vrhunac ce tek dostici. Zivi bili pa videli.

Pozdav svima.....ja treniram rukomet 4 godine...i iskreno...u klubu u kojem ja treniram..ima nas samo 9..od mog godista...tacno je da se malo ugasio nego sto je bio za vreme Jugoslavije,i ranije...ali jos uvek je popularan sport....sem toga mi(Srbija)kao reprezentacija veoma smo uspesni...doduse vise muska nego zenska reprezentacija...ko voli -nek izvoli :D

Hala Cair je spolja odradjena samo jos da se zavrse radovi unutra i spremna je za EP. Steta samo sto Nisu nije dodeljena grupa sa nasom reprezentacijom nego je vec po starom nepisanom pravilu Beograd dobio tu cast... po ko zna koji put.
Ovako je izgledala:

Ovo je kompjuterski prikaz:
rekonstrukcija-hale-cair-1.jpg

A ovako sada izgleda:

Poslednja izmena:
Lepo lepo,nema šta...daj neke iznutra da vidimo da li su je malo sređivali.
Inače,stvarno su id*oti što nisu dali da naši igraju u Nišu...u Bg.će doći većinom neke persone koje bi da budu samo tamo viđene...u Nišu je uvek bila paklena atmosfera i naši rukometaši su to uvek isticali kako je milina igrati pred takvom publikom.

"Večiti" sa Hrvatima na startu Regionalne lige

Regionalna SEHA liga (South East Handball Asociation) okupiće 12 rukometnih ekipa iz šest država - BiH, Makedonije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovačke, a takmičenje će početi 10. septembra, najavili su organizatori. Žrebom za narednu sezonu, koji je odražan u beogradskom hotelu „Holidej in“, okončana je dvogodišnja priča o formiranuju lige koja će okupiti klubove sa prostora pre svega bivše Jugoslavije.

U SEHA ligi će učestvovati: Borac (Banja Luka), Bosna (Sarajevo), Kroacija Osiguranje (Zagreb), Crvena zvezda (Beograd), Izviđač (Ljubuško), Lovćen (Cetinje), Metalurg (Skoplje), Nexe (Našice), Partizan (Beograd), Tatran (Prešov), Vardar (Skoplje), Sutjeska (Nikšić).

Predsednik lige Sandi Šola istakao je da je prošlo dve godine od kada su se predstavnici klubova prviput sastali da razgovaraju o zajedničkom takmičenju.

- Današnjim žrebom se završava jedna priča i počinje nova. Nadam se da će nam se u narednim godinama pridružiti ekipe iz Slovenije, Mađarske, Poljske i Italije. Želimo da razvijamo rukomet i da ovim atraktivnim takmičenjem pomognemo jedni drugima - rekao je Šola, prenosi Beta.

On je dodao da je siguran u uspeh lige i da svi koji su učestvovali u stvaranju treba da budu ponosni, jer to nije bio lak posao. Komesar za takmičenje Dragan Načevski naglasio je da će SEHA liga biti 'liga šampiona' po vrhunskim učesnicima, koji podrazumevaju i najbolje sudije i delegate utakmica.

- Biće to liga za primer. Klubovi će tražiti da igraju u njoj - zaključio je Načevski.

U prvom kolu sastaće se: Borac - Vardar, Lovćen - Tatran, Crvena zvezda - Nexe, Kroacija - Partizan, Izviđač - Sutjeska, Metalurg – Bosna. Na kraju takmičenja igraće se "fajnal for". U ovoj prvoj sezoni birani su klubovi sa "bogatom tradicijom, ali i sa dobrim trenutnim rezultatima.

Hmm..Ja treniram rukomet par godina :) Upravo sam presla za 'prvi tim' [kako mi to zovemo xD]. Bas volim rukomet,ali mislim da cu prestati da trenitam jer necu da upisem srednju blizu svog mesta te necu vise moci da treniram za svoj klub :(

Back