Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Predpostavljam da će staviti tarafleks kao podlogu!
Da tarafleks je u rolnama i lepi se pomocu 3M traka za parket. Znam da su ranije iznajmljivali za potrebe rukometa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predpostavljam da će staviti tarafleks kao podlogu!
Sramota !!!Andrić: „Ako Zvezda ne izmiri ostala dugovanja neće započeti narednu sezonu“
Direktor rukometne Super lige Srbije, Vojislav Andrić potvrdio je da su dugovanja RK Crvena zvezda prema nekadašnjim igračima izmirena i da u ovom momentu klubu ne preti selidba u niži rang takmičenja. Ipak, pošto su određena dugovanja samo prolongirana, Andrić nije zaboravio da istakne:
- Informisan sa da je dug prema Tomiću, Miloševiću, Cvetinoviću i Popoviću u potpunosti izmiren, a da su Pešić, Perović i Stevanović postigli dogovor sa klubom. Oni su dobili jedan deo duga, a ostatak je prolongiran. Mora se znati da će Zvezda morati do početka naredne sezone da izmiri sva dugovanja, jer se dugovi ne mogu preneti u novu sezonu. Dakle, ukoliko RK Crvena zvezda do 1. septembra ne izimiri sva postojeća dugovanja, neće moći da započne takmičenje u sezoni 2012/13. To naravno važi i za ostale klubove.
Sa druge strane, predsednik RK Crvena zvezda, Igor Butulija bio je znatno zadovoljniji i smireniji nakon rešenja velikog problema, ali je istakao da se klub neće zadovoljiti na ovome:
- Jasno je šta su hteli sa svim ovim da urade. Želeli su nas u Drugoj ligi i da razgrabe naže klince koji će vrlo brzo biti reprezentativci Srbije. To im nismo dozvolili i sigurno smo ih sve iznenadili. Zvezda neće stati na ovome. Sada ćemo se žaliti i zahtevati povraćaj bodova sa kojima bi naredne sezone nastupali u Evro takmičenjima.
Šešum: Ne idemo na OI kao turisti
Izvor. B92, Beta
Rukometa[ Srbije Žarko Šešum rekao je da on i njegovi saigrači moraju da shvate da će na Olimpijskim igrama u Londonu biti takmičari, a ne turisti.
di ste nestali![]()
Dugi niz godina žene sude u muškom rukometu...samo ne znam da li su i u Pekingu sudile.E ali oduševili su me rukometaši.
Uveli su žene sudije.
Pa ajde sad da vidim tog junaka što će sudiji da se unosi u facu!![]()
Dugi niz godina žene sude u muškom rukometu...samo ne znam da li su i u Pekingu sudile.
Gde si bre Stripi?!
Ja se pitam kud se dede nežni Kjo kad on prešo u rukometaše![]()