gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se...savrsenstvo ...uf ...e to je sat![]()
Sat je praktičan, ide uz sve, a pritom je odsta otporan i naravno mehanizam mu je jako dobar.Ne kapiram čemu tolika pomama za modelom Nautilus. OK mehanizam, ali sat izgleda prosečno i niko ko se ne razume u satove ga ne bi primetio.
Ne kapiram čemu tolika pomama za modelom Nautilus. OK mehanizam, ali sat izgleda prosečno i niko ko se ne razume u satove ga ne bi primetio.
Satovi izgledaju sasvim ok, međutim nije baš preporučljivo uzimati satove čiji su proizvođači modni brendovi ( Guci,Armani itd), kapiram da se u istoj ceni mogao naći neki Citizen ili G-Shock, u skladu sa finansijama, a opet bi sat bio super.Ovakav nosim ja isto sam ga sam izabrao.Mi smo skromni nikakvi Rolexi i ostali preskupi satovi.
Pogledajte prilog 942342
Rolex imaš da se kupi za 3.500 do 4.500 euOvakav nosim ja isto sam ga sam izabrao.Mi smo skromni nikakvi Rolexi i ostali preskupi satovi.![]()
Zbog cega? Mislis da su losiji od klasicnih satova?Satovi izgledaju sasvim ok, međutim nije baš preporučljivo uzimati satove čiji su proizvođači modni brendovi ( Guci,Armani itd), kapiram da se u istoj ceni mogao naći neki Citizen ili G-Shock, u skladu sa finansijama, a opet bi sat bio super.
Da, pogotovo ako neko misli praviti kolekciju ( nevezano za cene), ako želi imati npr 3-4 sata da menja i kombinuje definitivno bi trebao uzimati brendove koji se bave samo satovima.Zbog cega? Mislis da su losiji od klasicnih satova?