DarthMaul
Domaćin
- Poruka
- 4.422
Pa evo recimo ovako nesto. Nemam sad bas odredjen model da mi je ono najbolji ali recimo ovi mi se svidjaju i to bas:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo recimo ovako nesto. Nemam sad bas odredjen model da mi je ono najbolji ali recimo ovi mi se svidjaju i to bas:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добар избор,посебно задња два
Ne umem to da objasnim ali Svabe kad nesto naprave onda ga naprave da to boli. Ovi satovi su npr meni bas bas otmeni, gospodski... Pricam o Lange & Sohne. A Patek i Vacheron su brutalni... Ovaj Vacheron Quai de l'ile je tako odradjen sat da nema sanse da se falsifikuje ili da replika izgleda i priblizno originalu. Ono staklo iznad brojcanika ima unutra neku specijalnu stampu sa zastitom, a da ne pominjem ludacki mehanizam...

Pogledajte prilog 227641
Овакве сатове на пример не волим.Једноставно превише.
Овај доле ми се свиђа.
Како ти се оно свиђа.Вот да фак мен?Како ти се оно свиђа.
Koliko god da ti se ne svidja i za 100 god od sad ima da bude isti osecaj ljudima koji vole "plane and simple"
Nego nabavljaj tu Festinu i baci aber Odlican sat. Inace ja licno preferiram kao materijal boju gvozdja ili platinasto kuciste. Samo u slucajevima da se ne proizvodi takvo i ima samo zlatno, a svidi mi se mnogo tad bih kupio sat sa zlatnim kucistem. Npr poslednji Lange & Sohne koji sam postavio mi je vrh vrhova ali nema ga u platinastom izdanju![]()

ТриЈестог маја добијам.Који сат ти имаш?
Вот да фак мен?Како ти се оно свиђа.
Еве ово су моје класе сатова.
1.Скупо и квалитетно:A Lange & Sohne,Vacheron Constantine,Patek Philipe,Audemars Piguet итд.
2.Квалитетно,не превише скупо:Festina,Sector,Seiko и Евентуално Swatch.
3:Вако,нако:Casio,Fossil,Citizen.
Da, ti satovi, samo jos jedan nedostaje![]()

Da, ti satovi, samo jos jedan nedostaje![]()