Rucni satovi

Pa evo recimo ovako nesto. Nemam sad bas odredjen model da mi je ono najbolji ali recimo ovi mi se svidjaju i to bas:

Screenshot2012-02-29at41823PM-1.jpg

Screenshot2012-02-29at42009PM-1.jpg

Screenshot2012-02-29at42542PM-1.jpg

Screenshot2012-02-29at42705PM-1.jpg

Screenshot2012-02-29at42810PM-1.jpg

Добар избор,посебно задња два

Ne umem to da objasnim ali Svabe kad nesto naprave onda ga naprave da to boli. Ovi satovi su npr meni bas bas otmeni, gospodski... Pricam o Lange & Sohne. A Patek i Vacheron su brutalni... Ovaj Vacheron Quai de l'ile je tako odradjen sat da nema sanse da se falsifikuje ili da replika izgleda i priblizno originalu. Ono staklo iznad brojcanika ima unutra neku specijalnu stampu sa zastitom, a da ne pominjem ludacki mehanizam...

Ne umem to da objasnim ali Svabe kad nesto naprave onda ga naprave da to boli. Ovi satovi su npr meni bas bas otmeni, gospodski... Pricam o Lange & Sohne. A Patek i Vacheron su brutalni... Ovaj Vacheron Quai de l'ile je tako odradjen sat da nema sanse da se falsifikuje ili da replika izgleda i priblizno originalu. Ono staklo iznad brojcanika ima unutra neku specijalnu stampu sa zastitom, a da ne pominjem ludacki mehanizam...

Свиђа ми се онај први Vacheron Constantine.

vacheron-constantin.jpg

Овакве сатове на пример не волим.Једноставно превише.

Овај доле ми се свиђа.

Prilozi

• vacheron_constantin.jpg
    vacheron_constantin.jpg
    19,9 KB · Pregleda: 11
Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 227638

Овај ми је и господски и леп..и..ма све..Супер је. :lol:

Odlican sat. Inace ja licno preferiram kao materijal boju gvozdja ili platinasto kuciste. Samo u slucajevima da se ne proizvodi takvo i ima samo zlatno, a svidi mi se mnogo tad bih kupio sat sa zlatnim kucistem. Npr poslednji Lange & Sohne koji sam postavio mi je vrh vrhova ali nema ga u platinastom izdanju :D

ТриЈестог маја добијам. :D Који сат ти имаш?

Vrati se par strana unazad :D Ali da ne cheprkas po mojim postovima ovako:

1. Certina DS Podium Square sa plavom pozadinom i metalnom narukvicom
2. Certina DS Podium Square sa Valjoux mehanickim mehanizmom i najsladje za kraj :D
3. Omega Semaster Planet Ocean Chrono ali ne ova najnovija serija sa dva brojcanika unutra. Moja ima tri brojcanika i crni prsten (bezel).

Еве ово су моје класе сатова.
1.Скупо и квалитетно:A Lange & Sohne,Vacheron Constantine,Patek Philipe,Audemars Piguet итд.
2.Квалитетно,не превише скупо:Festina,Sector,Seiko и Евентуално Swatch.
3:Вако,нако:Casio,Fossil,Citizen.

Еве ово су моје класе сатова.
1.Скупо и квалитетно:A Lange & Sohne,Vacheron Constantine,Patek Philipe,Audemars Piguet итд.
2.Квалитетно,не превише скупо:Festina,Sector,Seiko и Евентуално Swatch.
3:Вако,нако:Casio,Fossil,Citizen.

Ja bih to pod rednim brojem 2 stavio pod broj 3. A pod tvojim rednim brojem bih stavio satove tipa Breitling, Omega, Tag Heuer... znaci satici od 3-7000 eu. Tvoji pod brojem 1 su satovi koji u najavi kostaju preko 30 000eu.

Nego da li si znao da ima Swatch satova od po 50 000eu :D Na cuvenom sajmu satova u Bazelu sam video jedan. Inace pogledaj samo sta ta Swatch grupa ima firmi pod sobom ili kakve zvucne firme su pod njima.

Back