- Poruka
- 4.459
Da se pohvalim - gledate u moj prvi vez

Sledeći ce biti lijep
I sašila sam ručno jednu stranu nesesera
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super je,samo malo manje zatezi konac i uvijek prvo to platno operi zbog moguće skupljanja.Pogledajte prilog 1452192
Da se pohvalim - gledate u moj prvi vez
Sledeći ce biti lijep
I sašila sam ručno jednu stranu nesesera
Moja kćerka isto uči da plete,meni je to super. Sve što znaš rukama uraditi je važno i vrijedno.Знам понешто, али нисам развивала те вештине.
Оно што је јако лепо а потврђује ми околина је да се девојке враћају томе, 17-18-19-20 година
Синовљеве скоро све другарице су луде сада за ручним радом.
Е, ово је баш дивноPar kapa. Inače pletem svašta, od šalova, ponča, haljine, bolera...
Pogledajte prilog 1452413Pogledajte prilog 1452414
Моја мајка је мени и браћи плела те, баш су били лепи, као јакне, топли...Na te igle je moja mama plela džempere sa skandinavskom šarom.
Sva deca u familiji, komšiluku, a i neke je radila po narudžbi, su ih imala.
Tada su bili moderni, davno bilo.
Ako ti kažem da imam brata koji je samo u maminom džemperu u sred januara išao na posao a sneg veje ko blesav.Моја мајка је мени и браћи плела те, баш су били лепи, као јакне, топли...
То ти кажем, ми смо их као јакне носили...највише ми се свиђао од средњег брата, беж са зеленим детаљимаAko ti kažem da imam brata koji je samo u maminom džemperu u sred januara išao na posao a sneg veje ko blesav.
Bili su od prave vune, ne od sintetike, prst debeli.
Ja sve radim na njima. Moja majka je čitav život plela i nama i za pare. Ljudi donesu svoju vunu ti samo naplatis svoj rad.Da, predlagali su mi ali ne znam... možda jednom. Sada nemam baš vremena. Kratak mi dan
Volim da koristim kružne igle, lagane su, a i spojevi mogu da se izbegnu. Kape uvek pletem iz jednog dela, nema spoja sa strane.