maybell Poznat Poruka 9.781 sreda u 14:33 - Ručak u slici #1.851 Dejan73: da nije tamagoyaki omlet sa algama? Kliknite za proširenje... ne verujem da to postoji
D Dejan73 Buduća legenda Poruka 28.268 sreda u 14:46 - Ručak u slici #1.852 maybell: ne verujem da to postoji Kliknite za proširenje... tamagoyaki omlet postoji, čak sam ga i jeo
maybell: ne verujem da to postoji Kliknite za proširenje... tamagoyaki omlet postoji, čak sam ga i jeo
Foggo Domaćin Poruka 3.237 sreda u 15:18 - Ručak u slici #1.853 Dejan73: da nije tamagoyaki omlet sa algama? Kliknite za proširenje... Blizu, ali svaka čast! Jelo je zove Okonomiaki. Palačinka sa 7 raznih punjenja - meso, rib, povrće, jaja itd i onda preklopljena na pola kao omlet. Japan pored mnogih zanimljivih stvari koje ima da ponudi, ima i odličnu kuhinju.
Dejan73: da nije tamagoyaki omlet sa algama? Kliknite za proširenje... Blizu, ali svaka čast! Jelo je zove Okonomiaki. Palačinka sa 7 raznih punjenja - meso, rib, povrće, jaja itd i onda preklopljena na pola kao omlet. Japan pored mnogih zanimljivih stvari koje ima da ponudi, ima i odličnu kuhinju.
Manga Hilux Stara legenda Poruka 87.003 četvrtak u 17:31 - Ručak u slici #1.854 Foggo: Blizu, ali svaka čast! Jelo je zove Okonomiaki. Palačinka sa 7 raznih punjenja - meso, rib, povrće, jaja itd i onda preklopljena na pola kao omlet. Japan pored mnogih zanimljivih stvari koje ima da ponudi, ima i odličnu kuhinju. Kliknite za proširenje... 7_Eleven Japan (セブンイレブン) _najveći lanac gotovih jela,,,naj poznatiji po _ svezhih bento kutije , sendvichi i kafu,,,
Foggo: Blizu, ali svaka čast! Jelo je zove Okonomiaki. Palačinka sa 7 raznih punjenja - meso, rib, povrće, jaja itd i onda preklopljena na pola kao omlet. Japan pored mnogih zanimljivih stvari koje ima da ponudi, ima i odličnu kuhinju. Kliknite za proširenje... 7_Eleven Japan (セブンイレブン) _najveći lanac gotovih jela,,,naj poznatiji po _ svezhih bento kutije , sendvichi i kafu,,,
mačka zagrebačka Stara legenda Moderator Poruka 90.889 nedelјa u 18:20 - Ručak u slici #1.858 Manga Hilux: Pogledajte prilog 1810776 Kliknite za proširenje... točno da vidim ovaj tanjur bez da znam tko je postao fotku znala bih luk u krupnom planu
Manga Hilux: Pogledajte prilog 1810776 Kliknite za proširenje... točno da vidim ovaj tanjur bez da znam tko je postao fotku znala bih luk u krupnom planu
Manga Hilux Stara legenda Poruka 87.003 nedelјa u 22:09 - Ručak u slici #1.859 mačka zagrebačka: točno da vidim ovaj tanjur bez da znam tko je postao fotku znala bih luk u krupnom planu Kliknite za proširenje... ,,, ,,,ako nema crnog luka,,,znajte neko mi hakirao profil,,,,
mačka zagrebačka: točno da vidim ovaj tanjur bez da znam tko je postao fotku znala bih luk u krupnom planu Kliknite za proširenje... ,,, ,,,ako nema crnog luka,,,znajte neko mi hakirao profil,,,,
mačka zagrebačka Stara legenda Moderator Poruka 90.889 nedelјa u 22:26 - Ručak u slici #1.860 Manga Hilux: ,,, ,,,ako nema crnog luka,,,znajte neko mi hakirao profil,,,, Kliknite za proširenje... nemoj tako, ponekad imaš i beli lukac .
Manga Hilux: ,,, ,,,ako nema crnog luka,,,znajte neko mi hakirao profil,,,, Kliknite za proširenje... nemoj tako, ponekad imaš i beli lukac .