Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 87.116
,,,pastrmajlija,,,ručak li je večera li je ,,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva ti ovo egzotika?

prvo se skuva lep krompir, pa se ukuva kukuruzno brašno i doda se obilnooo kajmakkakva ti ovo egzotika?![]()
nikad probala...deluje zanimljivo...prvo se skuva lep krompir, pa se ukuva kukuruzno brašno i doda se obilnooo kajmak![]()
ja bih mozda tu dodala jos nekog zacina...mirodjiju mozda...steta sto ne volim ovcetinušto da ne, sve je to samo stvar ukusa
npr, ja sam dodao par šnita sušene ovčetine![]()

kanda je tebe lakše oblačiti nego raniti

nikad probala...deluje zanimljivo...ja bih mozda tu dodala jos nekog zacina...mirodjiju mozda...

eto @proka , Macka zna sta je mesomislim da bi uz to super isla przena kobaja na kolutice ili prepecena panceta![]()
ne neke ribice, ovce, koze, jare...

vala ja jesam iz Vojvodine ali nisam iz Banatataman ti i mačkica zajedno ko jedna sosa
jedna ne voli ono druga ovo...

cuj ti...gospodaru kecelja....al ličiš![]()
kad ti budes pojen paprikasom i gulasem umesto mleka....pricacemo o zacinima i delikatnom, prefinjenom izboru hrane koje moje nepce moze da podnese i prepoznaje kao hranu 
evo čekam taj dan sa nestrpljenjemcuj ti...gospodaru kecelja....kad ti budes pojen paprikasom i gulasem umesto mleka....pricacemo o zacinima i delikatnom, prefinjenom izboru hrane koje moje nepce moze da podnese i prepoznaje kao hranu
![]()

,,,kada nije mi u planu izlazak , uz svako jelo beli pa i crni luk su obavezni,,,, preventivna zaštita za popriličan benifit,,,koliko voliš beli luk ti bez njega ni vodu ne piješ![]()

,,, Saro sestro ima leka i tome , za neprijatan zadah usta stari trik , malo mlevene kafe prožvaljaj u usta i biće ok , a za želudac , jabuka ili banana završiće posao,,,Ali stvarno Manga brate, ja jednom pojedem i to ako imam produzen vikend. Iz zeludaca mi mirise![]()