RUBI?

jedva sam iskopala ovu temu.elem,moju sestru u detalje zanima sta ce biti na kraju.ko umire,ko ce biti s kim,kako zavrsava neki luj ili tako nesto,kako rubi i sta bude sa onim plavim.
molim vas odgovorite me,jer me cura smara.

sofffy:
jedva sam iskopala ovu temu.elem,moju sestru u detalje zanima sta ce biti na kraju.ko umire,ko ce biti s kim,kako zavrsava neki luj ili tako nesto,kako rubi i sta bude sa onim plavim.
molim vas odgovorite me,jer me cura smara.

Ogledaj ostale stranice. Mislim da ti tamo sve pise o ovoj seriji.

MvS:
Imam samo da kazem da mislim da je ona jedna od najlepsih zena sveta!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: da si rekla najlepsha zxena u toj chetvrti ili u selu pa i da razumemo,ali daj...... sveta :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kao nije lepa? Eeeee da ti znas kako se muskarci lepe za nju, da izgledas kao ona mogla bi samo prsticem da biras koga ces da imas od njih. Uostalom, reci ko je lepsi od nje?

sofffy:
alyssa milano
angelina jolie
j.lo
jennifer aniston
ashanti
halle berry
i tako te cure......znaci,svi su ljepsi od nje.

Alisa Milano - nema sanse. Jeste slatka, ali lepsa od nje nije sigurno.
Andjelina Dzoli - rekla sam da je Barbara jedna od najlepsih zena sveta, znaci da i Andjelina spada tu.
J.LO - lepa samo sa sminkom.
Dzenifer Eniston - nema sanse. Smesno je sto si uopste rekla da je lepa.
Asanti - lepa samo sa sminkom i to nije bas nesto lepa.
Hali Beri - lepa samo sa sminkom.
Uostalom, shvati da nijedna crnkinja ne moze biti lepsa od belkinje. Nije da sam rasista, ali to je istina!
I pogledaj malo u moj profil. Ako tebi ona nije lepa, znaci da si totalno bez ukusa!

sorry sister.... ti si bez ukusa.
crnkinje su lijepse od bijelkinja.... imaju bolju gradju -ako nista.
ali svakako su bijeli muskarci lijepsi od crnaca.....

i dalje ostajem pri svom da rubi nikako nije najlijepsa....

I od Ashanti i Alise Milano. Ne mogu da poverujem da sam rekla da je Ashanti lepa sa sminkom i to da nije bas nesto. Htela sam reci, Ashanti je nakaza i sa sminkom. Sva je nekako naduvena faca. Inace Alisa je bas slatka ali nije lepsa od nje. Uostalom, ako nisi znala Sofffy, Barbara ZAISTA spada u najlepse zene sveta. Tj. uvrstali su je medju 50 najlepsih zena sveta, sto tvoju Ashanti nece ni za 70 godina. Pa ti vidi ko je bez ukusa.

sofffy:
crnkinje su lijepse od bijelkinja.... imaju bolju gradju -ako nista.

A to ako su TEBI crnkinje lepse od belkinja, to je tvoja stvar. Jedino od crnkinja mogu reci da je Beyonce lepa i Hali Beri. A da imaju bolju gradju, to sad zavisi...Neke da neke ne.

Znate i sami,ukusi su razlichiti,tako da ne znam chemu tolika diskusija,medjutim sa vecinom toga shto ste napisali se slazem,ali ne moram da dodam da su menio sestre Cruz PRELEPE,na neki skroz cudan nachin,i Monica i Penelope,mada ipak prednost ima Monica :wink:

Era una descarada por ser la mas hermosa
No tiene casi nada pero le gusta la vida cara
Y a mi me gusta ella
Y se cuento me ama
Se que sueña conmigo
Pero amanece en otra cama

El dinero le robo su corazon
La mentira le desenalmaron el alma
Y le duele su dolor
Mucho mas que su traicion
Yo naci para quererla aunque se vaya

Mujer de nadie
Mujer de todos
Mujer que mata
Mujer que duele
Mujer que entrega y te arrebata
Mujer tan cara
Mujer ingrata
Se que no me olvidaras aunque te vayas
Yo se que no me olvidaras... aunque te vayas
Yo se que no me olvidaras... aunque te vayas...

Back