Magy_Jess
Zainteresovan član
- Poruka
- 436
Hmmm. Koja bi to mogla biti televizija? Ja bih rekao sve ostale. Pa ono je tako jadno. Oni moraju da se svakog meseca reklamiraju kao najgledanija televizija, dok u istom tom terminu, istu stvar radi i Pink, koji je podjednako jadan. Onda o njihovom kvalitetu i da ne govorim. Pa oni su morali nesto da muvaju oko Evrovizije ili ne bi bili RTS, a onda su ispalili sve one mucenike na Evropskom licu, kao postace voditelji, a posle se pojave tri puta ukupno. Onda ona reklama, mi smo najgledaniji, javni servis, vlasnistvo gradjana (zasto ih placamo?), sve tako slatko, kad sledeca recenica, da su podneli sve prijave za neplacene pretplate i da ce se slicno desiti sa onima koji ih ne budu platili. A o voditeljima, serijama, studijima, emisijama da ne govorim. Kad se samo setim naseg glasanja na ESC i ono pisanje po ledjima, a voditeljka ne zna ni da prica engleski, kao i mnogi drugi voditelji sa RTS izuzev Jovane koja se odlicno pokazala, a tek Memedovic sa otvaranja Olimpijade. Covek ne zna ni da procita kako se zove koja drzava, vec nesto kombinuje srpski i engleski, a kamoli gde se neke drzave nalaze (Vanuatu,hm sta je to?).Oni neznaju za dobru seriju. Bekstvo iz zatvora, CSI i Bones ih malo vade iz blata, ali to je to. Ovo ostalo-uzas. Bela ladja i Stizu dolari su katastrofa. Misle da nama nije dovoljno da sami budemo svesni situacije nego oni onda sklapaju serije koje dodju kao so na ranu. I jos treba da su humoristicne, jesu neke epizode, ali generalno. RTS
tkacio:
Naravno da ih komentari gledalaca ne pogadjaju puno, otece Tijanic pare, kako-tako.
Slazem se potpuno,ja sam crkavala od smeha... Ali ubedljivo mi je najgore kod njihovih komentatora ono cerekanje u fazonu ''kako smo duhoviti''

Stvarno ok filmove pustaju u poslednje vreme,ali najgore je bilo jedno vreme kad su pratili HRT u pustanju filmova,npr,HRT pusti neki film,ovi puste isti 2 dana posle...