RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tijaniću Aco Aleksandre govedo brdsko-planinsko nek ti stignu dolari za transplantaciju jetre i bubrega!!!!

Toliko od mene pun mi je 8----- ujke Gorčila,Peše i Neše

ma, ne znas dal je gore gledati staro po 10. put il je gore da snimaju novo... :confused:

a evo, nisu se udostojili ni da penose uso, verovatno navodno zbog silnih drugih sportova koji idu ovih dana (a na stranu im je to sto uso ide 75% nocu, kad niceg drugog i nema).. rts je bio, i samo zacementirao to da je :bljak: ! (zao mi sto ne moze se podesi velicina smajlija)

cak i pink bar mogu da gledaju ljudi sa 80+ godina... rts je jedva i za 95+ (za one kojima je pamcenje doslo na 2%)....

uzasno me nervira sto u dnevniku slusam o zemljotresu u indokiki, prevrnutom kombiju u kazahstanu i ostalim nevaznim stvarima...takodje...prilozi na temu...doktor se posle 20godina u inostranstvu vratio i obnovio dedinu kucu i gaji paradajz..nek to bude u emisiji, ovo je srbija, zikina sarenica..al NECU o tome da slusam u dnevniku!

Javni servis se i ove godine potrudio da obezbedi televizijski program za one kojima se za Novu godinu i druge praznike koji slede ne „mrda” od kuće, a nisu vični „nabavci” filmova preko interneta.

Kako najavljuje Ivan Karl, urednik filmskog i serijskog programa RTS, gledaoci će moći da biraju između više desetina filmova.

- RTS će za praznike emitovati blizu šezdeset filmova, medu njima i mjuzikl „Devet” Roba Maršala sa Penelope Kruz i Nikol Kidman, tinejdžerski megahit „Sumrak 1. deo”, „Neočekivana ljubav” sa Dženifer Aniston, „Slatkiš i ubica” sa Ketrin Hajgl i Eštonom Kučerom, „Divlji u sedlu” sa Džonom Travoltom… - najavljuje Karl.

Koje strane serije spremate za 2011. godinu?

- Na naš program stižu nova verzija Šerloka Holmsa, peta i šesta sezona „Očajnih domaćica”, sve nove sezone „Zločinačkih umova” i „CSI”, nova detektivska serija „Kesl”, a krajem 2011 i izvrstan serijal „Pacifik”.

Koje cikluse ćemo gledati sledeće godine?

- U susret Festu emitovaćemo Festove premijere: „Čitač” Stivena Daldrija, „Spaliti posle čitanja” braće Koen, „Braća” Džima Šeridana. Ciklus „Oskarovci” koji koincidira sa dodelom nagrada Američke filmske akademije donosi TV premijeru prošlogodišnjeg pobednika „Katanac za bol” Ketrin Bigelou, zatim laureata iz 2007. godine „Biće krvi” Pola Tomasa Andersona i kultne oskarovce „Engleski pacijent” Entonija Mingele, „Kineska četvrt” Romana Polanskog i „Sladak život” Federika Felinija. Sredinom godine prisetićemo se ranih radova Lika Besona, serijala „Pink Panter” Blejka Edvardsa i predstaviti prvi put na jednom mestu najveći deo opusa Majkla Mura.

Kakva je budućnost filmskog programa na televiziji?

- Mislim da smo svedoci migracije filma sa zemaljskih televizija na specijalizovane kablovske kanale, a najviše na internet, gde vlada piratski raj. Pitanje je samo vremena kada će filmske kompanije posegnuti za sopstvenim verzijama Jutjuba, adekvatnim mestima za legalan i isplativ plasman svojih kataloga. Film traži jedno novo mesto, koje će u potpunosti doći do izražaja digitalizacijom i uvećavanjem broja kanala, odnosno mogućnošću da se profilišu posebni filmsko-serijski kanali postojećih televizija.

Хвала вам драги РТС-у,

на изврсном новогодишњем програму који је био толико добро испланиран да смо и пре него што сте га најавили знали шта ће се приказивати у наредних неколико дана.
Изузетно је задовољство одгледати филмове Лепе Брене по ко зна који пут на вашем каналу током новогодишњих празника. Они су у нама пробудили изразито одушевљење и напетост која нас је испунила гледајући већ добро познате сцене и ликове. Хвала вам и за "Титаник" који ће улепшати славље наше Српске нове године. Похваљујем и поздрављам то што је наше преподне током првог дана нове године стандарно красила емисија "Жикина шареница" уместо до сада неприказиваног породичног новогодишњег филма.

Хвала вам што из дана у дан оправдавате наше поверење и претплату коју вам плаћамо.
Не мењајте се, останите такви довека јер само сте нам такви и потребни.

Back