RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Одличан је дневник. Мало ми се не допада динамика хедова, а и брејкови су мало више забавни него информативни. Али све у свему, добар је РТС.

Špica je OK. Svaka čast da se neko usudio da iskoristi stari dobar prepoznatljiv motiv, doradi ga i dobije dobar rezultat! Špica mi je uvek bila simpatična. Devedesetih bih samo odgledao špicu dnevnika i prebacivao na neki drugi kanal da se ne nerviram zbog idiotskog prezentiranja vesti i još debilnijih komentara.
Pozdrav istomišljenicima!

Poslednja izmena:
ne realno meni je muzika gotiva i dizajn bože pomozi okej al je stavrno ironija

skurčili mi se oni silikoni

voditelji tj. spikeri i novinari dnevnika su im užas... ja ne znam jedno normalno lice... dal ova sa klipa dal ona neurotična maja žeželj dal mumificirana gospođa ministraka jeremić... pa onda onaj bradonja... žasu

trebali bi da foriraju mlađa lepa pismena i govorno spobna lica za spikere kao na svetskim mrežama a ovi neka uređuju ionako to rade po diktatu

gheneralno mrzim rtsovski njuh i obojenost al opet gora mi je informativa na b92, o ostalim da ne prričamo...

e ovo sam i ja primetio...te dve sekunde izmedju kraja vesti i sledeceg heda bas upada u oci...;)

Па, колега, шта рећи ... ;)

Али, ко је то приметио? Само користе прилику да без повода нападају РТС, а не многи не знају ни шта и како функционише.

Мислим да би и брејк требао бити "информативнији"...

ne realno meni je muzika gotiva i dizajn bože pomozi okej al je stavrno ironija

skurčili mi se oni silikoni

voditelji tj. spikeri i novinari dnevnika su im užas... ja ne znam jedno normalno lice... dal ova sa klipa dal ona neurotična maja žeželj dal mumificirana gospođa ministraka jeremić... pa onda onaj bradonja... žasu

trebali bi da foriraju mlađa lepa pismena i govorno spobna lica za spikere kao na svetskim mrežama a ovi neka uređuju ionako to rade po diktatu

gheneralno mrzim rtsovski njuh i obojenost al opet gora mi je informativa na b92, o ostalim da ne prričamo...

Мислиш да садашња спикерска постава Дневника 2 није довољно писмена, млада и лепа, или нису баш по твом укусу? :think:

Eeee stvarno su ovi sa RTS indijanci... Nemaju pojma breeee... A tek cenzura na njihovom sajtu...a jooooj... Sta god da čovek napiše nema šanse da bude objavljeno... Samo ukoliko se hvali gosn Tijanić ili gosn Tadić i Co. e onda eto komentara vrlo brzo...

Što se tiče novog dnevnika, bolji je od prethodnog ali je i dalje na nivou 20 veka....

ili to i nekako moze da prodje, ali sve ostalo je blago rečeno katastrofa.... počevši od slike, zvuka i grafike pa do logo-a koji je ono KATASTROFA jadan... neko glupo jaje i u njemu piše RTS...fffffuuuuuuuuuuuuuuuj!!! a tek onaj znak RTS1, RTS2 (teget plavi, pa kao i malo transparentan tj. providan) a joooj, sve na nivou TV Palma Plus iz Jagodine :D Najgori smo breeeeeeeeeeeeee....

А да нисте можда помислили да је то "глупо јаје" рефлектор сателитске антене? :think:

А да нисте можда помислили да је то "глупо јаје" рефлектор сателитске антене? :think:

Šta god da je RUUUUUŽNO JEEEEEEEEEEEE... Poštujem ako se nekome to jaje, antena, satelit ili sta je već sviđa, ali meni je ovratno... Zašzo ne možemo lepo da napravimo jedan prost, lep i originalan logo, pa da je milina kad gledaš neku tekmu i baciš pogled u neki ugao i vidiš neki lep znakić, pa pomisliš u jeeee, kako je dobar ovaj RTS...:hahaha: plaćaću im pretplatu, mnogo su jaki... :hahaha: :rotf::zcepanje:

Danas sam u prvom dnevniku po prvi put videla tu novu špicu i upalo mi je u oko to da je jedna od onih tačkica crvena, a sve ostale su bele...Što je ona izrod?:think:

Eeee stvarno su ovi sa RTS indijanci... Nemaju pojma breeee... A tek cenzura na njihovom sajtu...a jooooj... Sta god da čovek napiše nema šanse da bude objavljeno... Samo ukoliko se hvali gosn Tijanić ili gosn Tadić i Co. e onda eto komentara vrlo brzo...

....

uf, slažem se za cenzuru !
kad sam jednom pohvalila predsednika, objavili, a kad sam ga kritikovala-nisu!

moram, ipak, da pohvalim site rts-a što jedini ne copy-paste-uje sve one psihoanalitičke gluposti, tipa "10 saveta kako da..." ili "zašto muškarci više od žena uživaju u se*u" i sl. kao svi drugi site-ovi
(dobro, desi im se ponekad, ali ne smaraju toliko)

studio je daleko bolji i voleim što je svetljije.

a RTSovi voditelji su ubedljivo najbolji na našim TVima. Olivera Kovačević, Maja Nikolić, Antonela Riha,....

Što se tiče novog dnevnika, bolji je od prethodnog ali je i dalje na nivou 20 veka....

ili to i nekako moze da prodje, ali sve ostalo je blago rečeno katastrofa.... počevši od slike, zvuka i grafike pa do logo-a koji je ono KATASTROFA jadan... neko glupo jaje i u njemu piše RTS...fffffuuuuuuuuuuuuuuuj!!! a tek onaj znak RTS1, RTS2 (teget plavi, pa kao i malo transparentan tj. providan) a joooj, sve na nivou TV Palma Plus iz Jagodine :D Najgori smo breeeeeeeeeeeeee....

zašto su indijanci i zašto je na nivou 20-tog veka?

zašto su indijanci i zašto je na nivou 20-tog veka?

Indijanci su zato što objavljuju samo hvalospeve i pohvale, a svaka kritika ostaje neobjavljena... Pogledaj samo komentare za novi studio RTS.... pa to je milina... svi hvale, svi im odaju prizanja, pa vi ste naš BBC, ma bolji ste od CNN, pa nikad ništa lepše nisam video.... Joooj breeee, fuuuuj.... eee zbog toga su indijanci... a to da su i dalje u 20. veku je očigledno... UKLJUČI tv, pusti RTS1 ili RTS2, pa onda pusti NPR. HRT1 i uveri se sam... Slika - očajna, zvuk - katastrofalan, grafika - jadna i bedna, scenografija - smešna... eee to je RTS danas, gde je vreme stalo negde oko 1990.god...

Back