Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš na onaj fox sa sekom alexić?Pazi sta poredis.
.....
FOX pa i B92 su daleko ispred RTS-a i kada je kultura a i sve ostalo u pitanju.
...
RTS uveo novi vizuelni izgled za vesti....ništa bolji od prethodnog....al bar se nešto dešava....
Мало ми се не допада динамика хедова
e ovo sam i ja primetio...te dve sekunde izmedju kraja vesti i sledeceg heda bas upada u oci...![]()
ne realno meni je muzika gotiva i dizajn bože pomozi okej al je stavrno ironija
skurčili mi se oni silikoni
voditelji tj. spikeri i novinari dnevnika su im užas... ja ne znam jedno normalno lice... dal ova sa klipa dal ona neurotična maja žeželj dal mumificirana gospođa ministraka jeremić... pa onda onaj bradonja... žasu
trebali bi da foriraju mlađa lepa pismena i govorno spobna lica za spikere kao na svetskim mrežama a ovi neka uređuju ionako to rade po diktatu
gheneralno mrzim rtsovski njuh i obojenost al opet gora mi je informativa na b92, o ostalim da ne prričamo...
Ma to ti se samo činiCim pocne ona muzicka tema dnevnika da svira,odmah se setim sirena i bombardovanja...
А да нисте можда помислили да је то "глупо јаје" рефлектор сателитске антене?![]()
Eeee stvarno su ovi sa RTS indijanci... Nemaju pojma breeee... A tek cenzura na njihovom sajtu...a jooooj... Sta god da čovek napiše nema šanse da bude objavljeno... Samo ukoliko se hvali gosn Tijanić ili gosn Tadić i Co. e onda eto komentara vrlo brzo...
....
Eeee stvarno su ovi sa RTS indijanci... Nemaju pojma breeee... A tek cenzura na njihovom sajtu...a jooooj... Sta god da čovek napiše nema šanse da bude objavljeno... Samo ukoliko se hvali gosn Tijanić ili gosn Tadić i Co. e onda eto komentara vrlo brzo...
Što se tiče novog dnevnika, bolji je od prethodnog ali je i dalje na nivou 20 veka....
ili to i nekako moze da prodje, ali sve ostalo je blago rečeno katastrofa.... počevši od slike, zvuka i grafike pa do logo-a koji je ono KATASTROFA jadan... neko glupo jaje i u njemu piše RTS...fffffuuuuuuuuuuuuuuuj!!! a tek onaj znak RTS1, RTS2 (teget plavi, pa kao i malo transparentan tj. providan) a joooj, sve na nivou TV Palma Plus iz JagodineNajgori smo breeeeeeeeeeeeee....
zašto su indijanci i zašto je na nivou 20-tog veka?