- Poruka
- 28.551
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta ćemo sadOva Zorja zalutala djevojka
AJMO ACA LUKASSSSSS DO POBJEDE
Ta zorja je paganka, to hriscanstva videlo nije.
Na respiratorima.Ljubitelji anadolijskog melosa su u agoniji...
sve je stvar ukusa, uha i oka.......Prošle godine onaj šmrker talijanski ***** pobedio. Imamo i mi našeg narkomana Acu Lukasa, trebalo je da ga pošalju... a bolje i one tri seljančure od prošle godine da pošalju nego ovu...
Odavno je proslo vreme pesama ‚‚al zavoleh devojku iz grada...‚‚Prošle godine onaj šmrker talijanski ***** pobedio. Imamo i mi našeg narkomana Acu Lukasa, trebalo je da ga pošalju... a bolje i one tri seljančure od prošle godine da pošalju nego ovu...
Naravno, a ko bi drugi?Iskreno nisam imao ni pojam da se odrzava....
Hoce Ukrajna pobediti?
Da je ma kad u životu opro kosu, možda bi pobedio.
sve je stvar ukusa, uha i oka.......
one prosle godine, tri napumpane kuvane ribe, sa vetrom u kosi..kao i pre neku godinu, onaj plavusan iz granda sto je besomucno skakutao i podvriskivao na onu besmislenu ojha pesmu.....
sve zene lice jedne na drugu (kao da sve idu kod istog plasticara), i sve pesme/muzika su slicne...
Ova sada - potpuno iskace iz klisea, potpuno je svoja, a jednostavna i cista....
Ne mora dobro da se plasira tamo, meni je poenta da se pokazalo da moze volja naroda da pobedi (a ne namestaljka), da su ljudi zeljni promena, da zele da budu svoji.
Muzika je odlicna, scenski nastup, harizma....i eto - ne mora nesto biti skupo da bi bilo efektno....
Aca Lukas (belo) propao.
Ceca? ?Najznačajnije je...ko je pukao.
I ova joj bila dobra pesmaPobedila je originalna pesma.
Oduvala je gologuzanke sa scene.
Dosta više bugarskih pesama
ne gledam vec godinama. Ustvari od kada je amerika otkupila pravo da emituje ESC a stime i pravo da ucestvuje o izboru pobednika, ESC je prtvoren u jos jedna front americkog pljuvanja po Rusiji.Izbor za Evroviziju
Gleda li neko ?
Šokirana sam
politika nam je danas nametnuta svuda...................svidjalo se to tebi ili ne.Ovo je ovde svastara
Za politiku imaš PDF
Radila sam danas 12 sati a i sutra ću
Ajde pa ćao
pa priseti se pre neku godinu , za izbor nase pesme za ESC , onaj bosanceros Goran Bregovic podelio svoje pesme nekolicini izvodjaca PA ONDA ON, KAO GLAVNI U ZIRIJU, ODLUCIVAO KOJA CE NJEGOVA PESMA ICI NA ESC.................mislim , bila ona pesma "kalasnjikov".......da propadnes u zemlju , koja bljuvotina od pesme. I koje uopste njega izabrao i za ziri i za to da on uvali samo svoje pesme izvodjacima ?Moj drug je sa svojim bendom nastupao na izboru. Kada sam htela da glasam, iskočilo mi je da je sa moje IP adrese već glasano!? Kako, molim te?
Nije dobio ni jedan glas stručnog žirija, a u svom bendu ima članove Simfonijskog orkestra RTS-a.
Nije namešteno, pričam ti priču.
A i ovi sa podocnjacima je tesko podnose.Antivaxerima je tesko pala![]()