RTS uživo - izbor pesme za Evroviziju

images.jpeg

Prošle godine onaj šmrker talijanski ***** pobedio. Imamo i mi našeg narkomana Acu Lukasa, trebalo je da ga pošalju... a bolje i one tri seljančure od prošle godine da pošalju nego ovu...
sve je stvar ukusa, uha i oka.......
one prosle godine, tri napumpane kuvane ribe, sa vetrom u kosi..kao i pre neku godinu, onaj plavusan iz granda sto je besomucno skakutao i podvriskivao na onu besmislenu ojha pesmu.....
sve zene lice jedne na drugu (kao da sve idu kod istog plasticara), i sve pesme/muzika su slicne...

Ova sada - potpuno iskace iz klisea, potpuno je svoja, a jednostavna i cista....
Ne mora dobro da se plasira tamo, meni je poenta da se pokazalo da moze volja naroda da pobedi (a ne namestaljka), da su ljudi zeljni promena, da zele da budu svoji.
Muzika je odlicna, scenski nastup, harizma....i eto - ne mora nesto biti skupo da bi bilo efektno....

sve je stvar ukusa, uha i oka.......
one prosle godine, tri napumpane kuvane ribe, sa vetrom u kosi..kao i pre neku godinu, onaj plavusan iz granda sto je besomucno skakutao i podvriskivao na onu besmislenu ojha pesmu.....
sve zene lice jedne na drugu (kao da sve idu kod istog plasticara), i sve pesme/muzika su slicne...

Ova sada - potpuno iskace iz klisea, potpuno je svoja, a jednostavna i cista....
Ne mora dobro da se plasira tamo, meni je poenta da se pokazalo da moze volja naroda da pobedi (a ne namestaljka), da su ljudi zeljni promena, da zele da budu svoji.
Muzika je odlicna, scenski nastup, harizma....i eto - ne mora nesto biti skupo da bi bilo efektno....

Moj drug je sa svojim bendom nastupao na izboru. Kada sam htela da glasam, iskočilo mi je da je sa moje IP adrese već glasano!? Kako, molim te?
Nije dobio ni jedan glas stručnog žirija, a u svom bendu ima članove Simfonijskog orkestra RTS-a.
Nije namešteno, pričam ti priču.

Izbor za Evroviziju

Gleda li neko ?

Šokirana sam
ne gledam vec godinama. Ustvari od kada je amerika otkupila pravo da emituje ESC a stime i pravo da ucestvuje o izboru pobednika, ESC je prtvoren u jos jedna front americkog pljuvanja po Rusiji.

Kao i sportu, i u ovu nekada lepu i interesantnu medjunarodnu manifestaciju, dosla je amerika sa svojim politickim ciljevima i korupcijom, i unistila svaki smisao postojanja ESC.

Ovo je ovde svastara

Za politiku imaš PDF

Radila sam danas 12 sati a i sutra ću

Ajde pa ćao
politika nam je danas nametnuta svuda...................svidjalo se to tebi ili ne.

Moj drug je sa svojim bendom nastupao na izboru. Kada sam htela da glasam, iskočilo mi je da je sa moje IP adrese već glasano!? Kako, molim te?
Nije dobio ni jedan glas stručnog žirija, a u svom bendu ima članove Simfonijskog orkestra RTS-a.
Nije namešteno, pričam ti priču.
pa priseti se pre neku godinu , za izbor nase pesme za ESC , onaj bosanceros Goran Bregovic podelio svoje pesme nekolicini izvodjaca PA ONDA ON, KAO GLAVNI U ZIRIJU, ODLUCIVAO KOJA CE NJEGOVA PESMA ICI NA ESC.................mislim , bila ona pesma "kalasnjikov".......da propadnes u zemlju , koja bljuvotina od pesme. I koje uopste njega izabrao i za ziri i za to da on uvali samo svoje pesme izvodjacima ?
Znaci sam sebe je izabrao za pobednika i sam sebe poslao na ESC.

Back