RTS-Repriziramo Tri Serije

RTS objektivno i nije toliko loš, mnogi komercijalni kanali u kablovskim/satelitskim paketima vrte filmove i serije od pre 10 godina , a ljudi to plaćaju i uopšte se mnogo ne bune.

RTS je državna televizija i ima ograničene resurse , ko hoće da poredi , neka pogleda druge državne kanale na satelitu RAI, ARD, ZDF , koji imaju gori program od RTS.

Kako je napadati Tijanića, ali RTS je ogroman sistem koji mora da se finansira , a za snimanje novih serija , otkup filmova i sportskih prenosa je potreban novac, koji može da se obezbedi iz pretplate ili iz budžeta ..

"Malo kreni, malo stani. Sutra moze biti bolje.
Ti znas da ljubis. Ti znas da milujes.
znas da ljubis znas da milujeees
I da ljutu bitku bijes."

Boba Stefanovic i Ekstra Nena (pazi: "Ekstra")

Ovoliki nedostatak ideje stvara osecaj da je rts leglo klonova, ili makar prionom razorenih julovaca.

Jul je kul petnaest godina posle !

Gde su vam danas serpe?

Poslednja izmena:
repriziramo-trinaest-.jpg

I meni se nakupilo, ali iskreno sto su me docekali nagomilani racuni za struju, pa su lopovi iz ED, prvo svoje potrebe namirivali. Verovatno je moglo da se odvoji placanje, ali me mrzelo i da mislim o tome, a i struja mi je bila vaznija. Sada vec uplacujem redovno + 100-500 (zaokruzim) din.vise, pa poooolako smanjujem dug. Ne bih da se jos vise uvaljujem, ko zna sta sve moze da im padne na pamet, jer vecere u Iguani i silikoni su skuplji iz dana u dan.

Pretplatu treba zaista da placaju svi,ali tek kada RTS pocne da lici na javni servis. Npr.kada barem pocnu da rade kao na HRT, to mi je neki minimum.

Evo ja sam jedna od onih koji plaćaju pretplatu :rumenko: i ne ponosim se time, ali smatram da ja sama protiv celog trulog sistema baš i nemam neke šanse, pa onda ćutim i plaćam...
Al me obradova juče vest koju pročitah negde da rts nema para da tuži dužnike i da su takse za podnošenje tužbi jako visoke, a oni eto nemaju pa neće ni utuživati više :mrgreen: I to mi uli neku nadu da ću se otkačiti te bede konačno!!!
Zna li neko nešto o tome? Da je reč o nagoveštaju ukidanja pretplate?

preplatu ne placam zbog obecanja DOS-a da ce preplatu ukinuti..
da bi se po obligacionom pravu zasnovao preplatnicki odnos--u vezi TV preplate ,svaki preplatnik je bio duzan da prijavi svoj TV prijemnik RTS-u..na osnovu prijave posedovanja moze se smatrati da je zakljucen ugovoreni odnos i traziti placanje preplate...kako zakon ne predvidja da se dokazuje NE-posedovanje TV prijemnika---RTS nije imao zakonski osnov da prepostavi da svako domacinstvo ima TV prijemnik...a posebno EPS nije imao pravo da oda poslovnu tajnu tako sto je ustupio spisak korisnika i potrosaca elektricne energije...
dakle--nema tog suda koji sme da presudi u korist RTS-a..ko se bude zalio medjunarodnom sudu sigurno ce odbraniti svoje pravo...

RTS objektivno i nije toliko loš, mnogi komercijalni kanali u kablovskim/satelitskim paketima vrte filmove i serije od pre 10 godina , a ljudi to plaćaju i uopšte se mnogo ne bune.

RTS je državna televizija i ima ograničene resurse , ko hoće da poredi , neka pogleda druge državne kanale na satelitu RAI, ARD, ZDF , koji imaju gori program od RTS.

Kako je napadati Tijanića, ali RTS je ogroman sistem koji mora da se finansira , a za snimanje novih serija , otkup filmova i sportskih prenosa je potreban novac, koji može da se obezbedi iz pretplate ili iz budžeta ..

Japan ima svoju drzavnu teliviziju koja nije obavezna da se placa al Japanci uplacuju godisnje preko 4 milijarde dolara na racun njihove televizije.

Ako uspes da mi objasnis kakava prava otkupljuju kada prikazuju serije koje su napunile 20+ godina i vise onda cu reci ok. Kada budes objasnio zasto neko mora da placa za sportski program koji ni ne prati a serije ( strane ) gleda u bioskpu ili skine/kupi dvd...

Rai kao i svi ostali imaju neuporedivo bolji program koji nije identican poslednjih 20 godina ( sve je isto samo njega nema )...

RTS je smesan sistem koji otima novac ljudima i nista drugo....

Secam se da su Marko Jankovic i co. zabranili sitkome na domacim televizijama, osim na B92, one debilne...za njih je cudno da se ljudi smeju, u studijima...on je radio licnost, bilo je vazno biti u toku sa stvarnoscu posle 5. oktobra, pa su oni malo preterali ...naravno, postoje talk showovi gde se svadjaju i tuku,...sve te serije uglavnom, kontrolisu Jevreji i oni vole smeh...i meni nedostaje da budem u toku sa smehom ljudi na zapadu. I razumem tugu, plac, jad, cemer, naroda ex YU, a posebno Srbije...i znam da mene ti sa zapada navode nekako da pisem ovo, ipak, ako su neki zavisni od ratnog stanja, ima i onih koji su od mirnog. Nemam da placam dodatne kanale na kablovskoj, niti da nabavljam sopstveni satelit, a ni da placam internet sajtove gde se skidaju popularne serije, nisam vican hakovanju i tako to, stoga nek neko otkupi nesto sto je aktuelno u danasnjosti ili nije nikad prikazivano na domacim televizijama...i ne vuku nas sve u propast.

Back