RTS-Repriziramo Tri Serije

Evo da se umesam i strumfasticni,veliki zagovornik neplacanja pretplate,navodni rusilac ustavnog poretka (skoro je ustavni sud doneo odluku da je pretplata zakonski obavezna). Jedan veliki srednji prst onom ko jede g ovna i vrti otpisane i bolji zivot. Ove b udale sto placaju,placaju tijanicu i njihov novac sluzi za finansiranje politickih stranaka,trebalo bi da se refundiraju. Znam ljude kojima je opomena stizala hiljadu puta i nikom nista. Sad cujem da izmisljaju za neku digitalizaciju (kome li sad idu pare ko kad su nas u je bali za prvu pomoc). EPS krsi ustavno pravo svakog gradjanina da njegovi privatni podaci nebudu zloupotrebljeni (za pretplatu vam uvaljuju sa racunom za struju). Ljudi su bre siti i sa malverzacijama sa gorivom gde imamo jednog neozenjenog monopolistu. Gde su te gov njave motke! Ako vam stigne tuzba,prvo molite boga da niste prijavili prikljucak za tv,e sad ako niste,sudu posaljite prigovor.Zatim svoje tv aparate odnesite daleko kod deke i bake i selo i tamo ustekajte. Ispekcija tj komisija sastavljena od jednog izvrsitelja,jednog pripadnika mupa,i jednog radnika rts-a dolazi sa sudskim nalogom za pretresanje stana,podruma itd.Kad nebudu nasli nista sud odbacuje njihovu tuzbu kao neosnovanu. Inace,sva potrazivanja zastarevaju za godinu dana znaci,duzni sta samo za poslenjih 12 meseci AKO je dospelo (pokrenuta tuzba).E sad,zapitajte se tih pola miliona tuzbi,koliko samo jedna tuzba staje drzavu?!!Rileks :)

Evo da se umesam i strumfasticni,veliki zagovornik neplacanja pretplate,navodni rusilac ustavnog poretka (skoro je ustavni sud doneo odluku da je pretplata zakonski obavezna). Jedan veliki srednji prst onom ko jede g ovna i vrti otpisane i bolji zivot. Ove b udale sto placaju,placaju tijanicu i njihov novac sluzi za finansiranje politickih stranaka,trebalo bi da se refundiraju. Znam ljude kojima je opomena stizala hiljadu puta i nikom nista. Sad cujem da izmisljaju za neku digitalizaciju (kome li sad idu pare ko kad su nas u je bali za prvu pomoc). EPS krsi ustavno pravo svakog gradjanina da njegovi privatni podaci nebudu zloupotrebljeni (za pretplatu vam uvaljuju sa racunom za struju). Ljudi su bre siti i sa malverzacijama sa gorivom gde imamo jednog neozenjenog monopolistu. Gde su te gov njave motke! Ako vam stigne tuzba,prvo molite boga da niste prijavili prikljucak za tv,e sad ako niste,sudu posaljite prigovor.Zatim svoje tv aparate odnesite daleko kod deke i bake i selo i tamo ustekajte. Ispekcija tj komisija sastavljena od jednog izvrsitelja,jednog pripadnika mupa,i jednog radnika rts-a dolazi sa sudskim nalogom za pretresanje stana,podruma itd.Kad nebudu nasli nista sud odbacuje njihovu tuzbu kao neosnovanu. Inace,sva potrazivanja zastarevaju za godinu dana znaci,duzni sta samo za poslenjih 12 meseci AKO je dospelo (pokrenuta tuzba).E sad,zapitajte se tih pola miliona tuzbi,koliko samo jedna tuzba staje drzavu?!!Rileks :)

Sve to placamo mi, ne zanosi se.

LINK

Zašto ja da plaćam pretplatu na nešto što ni ne koristim? Zašto da plaćam njima pretplatu kad sam na SBB-u (mada se i to razmišljam da otkažem)? Da li je to moguće prekinuti, pošto da gledam "Srećne ljude" kako su dočekali "Bolji život" jer su pronašli "Porodično blago", nemam ni volje ni živaca... Isto važi i za Zonu i Ivka...

Čuo sam neke slučajeve kolega da su u tim zgradama stanovi međusobno bili svedoci da ovaj drugi nema TV prijemnik i onda su im otkazali pretplate. Probao sam da se raspitam u tim zgradama, ali nisam naišao na neku saradnju... Je l' moguće to?
Sve u svemu-eto teme za razmišljanje...

Nepravda, zaboravio si seriju -selo gori a baba se češlja-;)
Ne gledam domaće kanale niti plaćam pretplatu, plaćam kablovsku i šlus, neka me tuže, mogu da mi pljunu pod prozor u najboljem slučaju.

Zato sto narod samo to hoce gleda. Babu i dedu sto imaju milje na TV-u tipa EI Nis zabole za Battlestar Galaktiku, oni bi da im tandrce nesto sto mogu da razumeju i u susednoj sobi dok peru sudove.

Stari ljudi su najveci korsisnici TV-a, to je cinjenica. A oni vole te stare serije.

Ja sam imao tv u Karavukovu koga sam plaćao ali nisam gledao.Sa dva svedoka otišao sam u opštinu ,napravljen je zapisnik i poslat u RTS.Od toga dana ne plaćam i nije mi ni opomena dolazila.To mora pismeno .a pomogao mi je jedan koji ima radionicu za opravku tv iz Ođaka.

Pero, bas si ga preterao, gore nego Tijanic. Nemoj da lazes ljude, kad vec i ne zivis u Srbiji.

Sta bubnjas ,170 tamo 170 nazat ,hajd iskreno dali bi ti isao tako daleko da bi glasao a znas unapred da ne mozes nista da promenis.A znaj da sam sigurno veci patriota od tebe.

Znam, zato si i otisao u Nemacku.Svi patrioti su u inostranstvu, a ovde su samo izdajnici.Mi cekamo da vi kazete kako je u Nemackoj kriza, kako su smanjiki socijalnu pomoc, kako je tamo skup zivot iako je hrana duplo jeftinija.Vi tamo znate kako je kod nas super, ali mi nismo ni svesni. Mozda bi kod nas bilo i bolje da si ti u Norveskoj, jer tamo daju vecu socijalnu pomoc.

Znam, zato si i otisao u Nemacku.Svi patrioti su u inostranstvu, a ovde su samo izdajnici.Mi cekamo da vi kazete kako je u Nemackoj kriza, kako su smanjiki socijalnu pomoc, kako je tamo skup zivot iako je hrana duplo jeftinija.Vi tamo znate kako je kod nas super, ali mi nismo ni svesni. Mozda bi kod nas bilo i bolje da si ti u Norveskoj, jer tamo daju vecu socijalnu pomoc.

Zavisnost i dusevna sirotinja ima da se nadje,kraj price.:bye:

Dobio sam i ja opomenu pred utuzenje. Ali to ne znaci nista, osim sto se moze shvatiti kao pretnja i nista vise.Ja sa RTS-om nemam nikakav ugovor o pruzanju bilo kakvih usluga, pa bih ja mogao njih da tuzim za iznudu i pretnju.

Ja sam veoma nezadovoljan onim sto se prikazuje na domacim televizijama. Steti zdravom razumu. :( Nepravda se cini svima nama koji ocekujemo kvalitetan program. Mnogi se zadovoljavaju stranim satelitskim i kablovski programom kao i internetom, te zanemaruju ono sto je kod nas.
Potrebna je nova televizja, koja bi unela svezinu i ukazivala na neke lose stvari u nasem okruzenju.

Kad bih ja osnovao takvu televiziju, pre svega:
- ne bi bilo turskih, indijskih, pa ni juzno americkih i spanskih serija
- ne bih nikad emitovao neku seriju koja se vec prikazivala na domacim televizijama
- bilo bi dosta sitkoma
- filmski program bi bio iskljucivo sastavljen od premijera, po mogucstvu, legendarnih filmova
- sportski program bi se sastojao od pracenja navijackih prilika, takodje moguce i nekih manje popularnih sportova
- ukazivalo bi se na losu stuaciju u nasem sportu
- prenosili bi NFL, NBA, MBL, NHL play off
- muzicki program bi bio skroman, verovatno bi bile emitovane najpopularnije muzicke numere koje su obelezile pop i rock svet, kao i najnovije muzicke liste.

Poseben akcenat bi bio na ismevanju svega sto je dosadilo ljudima ovde i sa cim se preteruje:
- recimo sad je Djokovic skliznuo na drugo mesto ATP liste i isli bi po ulici i trazili reakcije razocaranih ljudi, ulazili u domove, gde je zalost.
- odbijanje da se peva himna u reprezentaciji bi nagnala nase reportere da zahtevaju od gradjana da otpevaju himnu
- za rukovanje Tadica sa Tacijem, bi stavili coveka koji nosi albansku zastavu, da ide da se rukuje sa prolaznicima
- za visemesecno natezanje oko pravljenja vlade, bi doveli ljude iz nase TV ekipe i napravili svoju vladu i zahtevali ulazak u skupstinu
- svi politicari koji se prekomerno namecu bi bili omalovazvani
- licnosti koje su ostvarile enormnu materijalnu dobit, mutnim radnjama, bi bile istrazivane
- upozorili bi javnost i na los uticaj raznih pevaljki i javne licnosti koje sire kic i sund
- devijantne pojave u drustvu bi bile saljivo prikazane
- umetnicki program bi bio usmeren na predstavljanje novih umetnika i njihovih dela
- dosadne reklame poput anti bol preparata i sl. bi bile parodirane
- reality showovi takodje
- vesti dana bi bile saopstavane profesionalno, ali bi dozvolili komentare gledalaca
- dovodili bi u studio svakog ko to hoce i ima nesto da saopsti gledaocima, ma kako ludi bili
- intervjuisali bi razne sponzoruse, nacionaliste i slicne pojave koji su nasa stvarnost
- pratili bi se internet trendovi i diskutovali bi o svim aktuelnostima koje dopiru iz sveta
- televizije poput RTS, Pink, B92, Avala, Prva, Studio B, Happy, koje prednjace u reprizama serija i filmova, nekvalitetnim programom, bez humora, bi bili adekvatno analizirani, te bi izgubili na popularnosti i morali da menjaju semu, a novokomponovane Pink i B92 kulture bi izgubile na znacaju, kao i kafansko poimanje zivota.
- program koji provocira, sokira, adekvanto informise i nasmeje puno ljudi je riskantan za ovo podneblje, ipak smatram da za ovakvu televiziju nije potrebno mnogo novca, dovoljan je samo entuzijazam i zelja da se nesto promeni na bolje. :cool:

Хех... код мене на кабловској не могу да верујем да фокс крајм и даље врти у круг мумифициране епизоде које је вртео пре четири месеца, дословно.

Свуда исто. Хоће паре од програма а немају програм. Извукао сам ТВ из струје.

Back