РТС јавни сервис

..gorac..kakve veze ti imash sa solunskim frontom , cerom , kolubarom..itd...shta ti ke.njarish o tome..moji pretci su borili tamo , ne tvoji..

Hmmm :think:

Da pokušam da razvijem tvoju slabu logiku...

1) Srbi probijali Solunski front.
2) Pradjed mi je učestvovao u WW1, u Mojkovačkoj bitki, koja je omogućila srbijanskoj vojsci da se povuče preko Albanije na Krf, i da kasnije probije (a prvo ga stvori) Solunski front.
3) Ja sam Srbin (najmanje bitno za ovu priču)

E sad, ako ti ne možeš da shvatiš zašto jedan Srbin Cer, Kolubaru, Solunski front, i mnogo ranije Kosovo doživljava kao svoju istoriju, ma gdje na planeti bio, to je tvoj problem.

ponosni potomche partizanskih pobegulja iz shvapskih ofanziva ,koliko vekova bi vam trebalo da nas "oslobodite" nacionalnog identiteta i imovine da niste ishli za rusima i qrchili se slavnim pobedama..ajd mi navedi te slavne pobede koje ste izvojevali protiv shvaba..

Istina, jedan dio moje šire porodice je bio u partizanima...Ne znam jesi li čuo možda za Savu Kovačevića...e pa on i njegova uža porodica su bili partizani...ne i pobegulje, jer svi znamo kako su završili na Sutjesci.
Što se tiče moje uže porodice, moj djed je još prije podjele na četnike i partizane popio metak (ranjen) pa je rat zavrsio mnoogo rano. Dakle nije imao veze sa partizanima.

uostalom tema je javni servis, a ne ta tvoja propaganda koja nishta mojoj zemlji dobrog donela nije..

Žao mi je, tvoju šizofreniju ne mogu izliječiti.
Tema je ta koja jeste, ali ti si mene prvi prozvao, i to zato što sam rekao da su ove prostore oslobađali Srbi a ne Rusi, Amerikanci ili neko treći.

svako normalan ce poshtovati ameriku za ulogu u svetskim ratovima, kada se oba puta, malte ne, javila kao spasilac slobodnog sveta.
inace bi ti mozda bio i nerodjen, jer bi ti nacisti spalili babu. u drugoj varijatni, i da si rodjen, mozda bi se danas bavio premashivanjem proslogodisnjeg nivoa okopavanja u nekakvom kolhozu sovjetskog shmeka.

zato cuti, i znaj zasto se poshtuju neke stvari, ma kako ti danas bile mrske.

p.s. ako su bash "rusi" oslobodili srbiju, (o cemu ni reci), a ti se bunis oko 'zapadne izdaje' draze, sta li onda o tim istim "rusima" mislis u kontekstu dovodjenja tita, njihovog pulena ?

Сваки антисрпски кретен ће поштовати америку. Америка спасилац слободног света:lol:. Hitler je malo dete u odnosu na ameriku. Руси су ослободили Србију у другом светском рату. Није крвник тито ослободио Београд, него Руси. Нису Руси поставили крвника тита, него американци. Нису Руси спасили павелића, него американци. Нису Руси бомбардовали Србију, него америка и енглези.

Није америка ушла у први светски рат због Србије, него Русија.

Сваки антисрпски кретен ће поштовати америку. Америка спасилац слободног света:lol:. Hitler je malo dete u odnosu na ameriku. Руси су ослободили Србију у другом светском рату. Није крвник тито ослободио Београд, него Руси. Нису Руси поставили крвника тита, него американци. Нису Руси спасили павелића, него американци. Нису Руси бомбардовали Србију, него америка и енглези.

Kushi, u čemu je fora sa kombinovanjem ćirilice i latinice?

Evo, obojio sam ti da lakše uočiš razliku:mrgreen:

Hmmm :think:

Da pokušam da razvijem tvoju slabu logiku...

1) Srbi probijali Solunski front.
2) Pradjed mi je učestvovao u WW1, u Mojkovačkoj bitki, koja je omogućila srbijanskoj vojsci da se povuče preko Albanije na Krf, i da kasnije probije (a prvo ga stvori) Solunski front.
3) Ja sam Srbin (najmanje bitno za ovu priču)

E sad, ako ti ne možeš da shvatiš zašto jedan Srbin Cer, Kolubaru, Solunski front, i mnogo ranije Kosovo doživljava kao svoju istoriju, ma gdje na planeti bio, to je tvoj problem.

Istina, jedan dio moje šire porodice je bio u partizanima...Ne znam jesi li čuo možda za Savu Kovačevića...e pa on i njegova uža porodica su bili partizani...ne i pobegulje, jer svi znamo kako su završili na Sutjesci.
Što se tiče moje uže porodice, moj djed je još prije podjele na četnike i partizane popio metak (ranjen) pa je rat zavrsio mnoogo rano. Dakle nije imao veze sa partizanima.

Žao mi je, tvoju šizofreniju ne mogu izliječiti.
Tema je ta koja jeste, ali ti si mene prvi prozvao, i to zato što sam rekao da su ove prostore oslobađali Srbi a ne Rusi, Amerikanci ili neko treći.

...bold..naravno da dozhivljavam..pa moji su pretci bili tamo..a ove prostore nikada nebi oslobodili bez rusa ..mani me tih bajki o NOB-i...i kraj diskusije..

...bold..naravno da dozhivljavam..pa moji su pretci bili tamo..a ove prostore nikada nebi oslobodili bez rusa ..mani me tih bajki o NOB-i...i kraj diskusije..

Prijatelju meni se čini da si me pobrkao sa nekim...
A ove prostore nikada ne bi oslobodili da onoliko Srba nije izginulo!
Boli me kura.c i za Ruse i za Amere, kada znam da iz svakog rata izadjemo bez trećine stanovnika!
I još da im se zahvaljujem?! Pa oni nas i zavadjaju!
Mi kao imamo tatu Rusa, a oni tatu Amera, pa kada nam se tatice malo posvadjaju, pošalju svoju dečicu da se biju.
Što ne udare više jedni na druge, nego se preko naših leđa kusuraju...:thumbdown:

Prvo i osnovno: ne postoje "antisrpski kretni". Sve ostalo sto si napisao je nonsens.

CHEERS!

Да Можда Не почео око десет и цео сат просеравања како су американци наши праијатељи. Да су нам били савезници у другом светском рату. Руси ослободили Србију у другом светском рату, али о томе ни реч. Американци и енглези горе од Хитлерове немачке бомбардовале Србију. Поставили Тита и Дражу издали. На јевропском јавном просеравању РТС пропаганда бруји цео сат како су нам највећи непријатељи пријатељи. Све идиот до идиота и хвалоспеве о Америци и како Србија мора да поштује Америку.

sto gledas javni servis:D ne gledam.i ne placam:D

Back