goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Jeste malo ženskasto,mada lično ne bih imao ništa protiv ljubičastog,pinkasto mi je,kao razblaženo ljubičasto, bljak...Neko nosi svako šta oće...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Roze Kosulje i Muskarci
Pitanje za dame.
Shta mislite o mushkarcima koje nose roze kosulje?
Vrlo prosto.
-------------
Donji dodatak je moje mishljenje, fokusirajte se na pitanje gore.
---
Imao sam dosta prepirka sa zenama oko toga. Te deluje im slatko i kao taj frajer je siguran u sebe jer moze
da nosi zenske boje. A onda mi dodaju neshto tipa.. To je bash super, al ne bih sa njim u krevet.
Kakvi su vam to standardi?
Ne mogu a da ne dodam... Ne morash dokazivati da nisi homofobichan time shto cesh se oblachiti kao derpe. Jer vam delujemo slatko i u suknjama? Nisam za to da primerak nashe vrste treba da bude neuredan, dlakav i mastan, ali tek pa nisam za to da se oblachimo kao zene da bi vama delovali "slatko'.
Znate shta. Pudlice su slatke.
Ajd sve boje mogu da skapiram.. al roze... Zashto Zevse, zashto?
hm, priznajem sa tugom da nisam imala priliku da skidam roze kosuljuJa sam se naskidala rozih muških košulja onoliko, i bebi plavih i bebi zelenih i svakakvih "gej boja" i garantujem svojom forumaškom čašću da se skidaju isto kao i košulje "strejt boja" i ne utiču na performanse (takođe empirijski potvrđeno)
Nego, neko ume da uklopi i da iznese, neko ne ume, pa mu lakše da one prve proglasi p.ederima.
ja najviše volim crne košulje da skidam...![]()
Ja sam prilično daltonista u tom trenutku![]()