Roze Kosulje i Muskarci

Ovo je ljubičasto...
downey070509_02-full.jpg

Generalno ljudi nemaju ukusa danas,mnogo gledaju televiziju,mnogo imitiraju...

Pitanje za dame.
Shta mislite o mushkarcima koje nose roze kosulje?
Vrlo prosto.

-------------
Donji dodatak je moje mishljenje, fokusirajte se na pitanje gore.
---

Imao sam dosta prepirka sa zenama oko toga. Te deluje im slatko i kao taj frajer je siguran u sebe jer moze
da nosi zenske boje. A onda mi dodaju neshto tipa.. To je bash super, al ne bih sa njim u krevet.
Kakvi su vam to standardi?
Ne mogu a da ne dodam... Ne morash dokazivati da nisi homofobichan time shto cesh se oblachiti kao derpe. Jer vam delujemo slatko i u suknjama? Nisam za to da primerak nashe vrste treba da bude neuredan, dlakav i mastan, ali tek pa nisam za to da se oblachimo kao zene da bi vama delovali "slatko'.
Znate shta. Pudlice su slatke.
Ajd sve boje mogu da skapiram.. al roze... Zashto Zevse, zashto?

Не волим мушкарце у розом и тачка. :manikir:

Ja sam se naskidala rozih muških košulja onoliko, i bebi plavih i bebi zelenih i svakakvih "gej boja" i garantujem svojom forumaškom čašću da se skidaju isto kao i košulje "strejt boja" i ne utiču na performanse (takođe empirijski potvrđeno) :D

Nego, neko ume da uklopi i da iznese, neko ne ume, pa mu lakše da one prve proglasi p.ederima.
hm, priznajem sa tugom da nisam imala priliku da skidam roze kosulju:(
al imam jednu u vidu, pa cim poradim, javim se:)))

...moj tata ima jednu roze kosulju (vise kajsija ), sa unutrasnje strane duz dugmadi i na ledjima oko okovratnika isto sa unutrasnje strane su cvetici, sam je kupio i naravno da je nosi :ok:

...pre 2-3 godine je to bilo moderno i ja i mama htele da mu kupimo al smo odustale jer smo mislile da je nece nositi, po buticima su bile samo takve cvetne kosilje pa spustili cene jer su im slabo prolazile a bas su bile lepe :D

Poslednja izmena:

Back