VisionOfDisorder
Poznat
- Poruka
- 9.013
Pitanje za dame.
Shta mislite o mushkarcima koje nose roze kosulje?
Vrlo prosto.
-------------
Donji dodatak je moje mishljenje, fokusirajte se na pitanje gore.
---
Imao sam dosta prepirka sa zenama oko toga. Te deluje im slatko i kao taj frajer je siguran u sebe jer moze
da nosi zenske boje. A onda mi dodaju neshto tipa.. To je bash super, al ne bih sa njim u krevet.
Kakvi su vam to standardi?
Ne mogu a da ne dodam... Ne morash dokazivati da nisi homofobichan time shto cesh se oblachiti kao derpe. Jer vam delujemo slatko i u suknjama? Nisam za to da primerak nashe vrste treba da bude neuredan, dlakav i mastan, ali tek pa nisam za to da se oblachimo kao zene da bi vama delovali "slatko'.
Znate shta. Pudlice su slatke.
Ajd sve boje mogu da skapiram.. al roze... Zashto Zevse, zashto?
Shta mislite o mushkarcima koje nose roze kosulje?
Vrlo prosto.
-------------
Donji dodatak je moje mishljenje, fokusirajte se na pitanje gore.
---
Imao sam dosta prepirka sa zenama oko toga. Te deluje im slatko i kao taj frajer je siguran u sebe jer moze
da nosi zenske boje. A onda mi dodaju neshto tipa.. To je bash super, al ne bih sa njim u krevet.
Kakvi su vam to standardi?
Ne mogu a da ne dodam... Ne morash dokazivati da nisi homofobichan time shto cesh se oblachiti kao derpe. Jer vam delujemo slatko i u suknjama? Nisam za to da primerak nashe vrste treba da bude neuredan, dlakav i mastan, ali tek pa nisam za to da se oblachimo kao zene da bi vama delovali "slatko'.
Znate shta. Pudlice su slatke.
Ajd sve boje mogu da skapiram.. al roze... Zashto Zevse, zashto?