Roze Kosulje i Muskarci

Poruka
9.013
Pitanje za dame.
Shta mislite o mushkarcima koje nose roze kosulje?
Vrlo prosto.

-------------
Donji dodatak je moje mishljenje, fokusirajte se na pitanje gore.
---

Imao sam dosta prepirka sa zenama oko toga. Te deluje im slatko i kao taj frajer je siguran u sebe jer moze
da nosi zenske boje. A onda mi dodaju neshto tipa.. To je bash super, al ne bih sa njim u krevet.
Kakvi su vam to standardi?
Ne mogu a da ne dodam... Ne morash dokazivati da nisi homofobichan time shto cesh se oblachiti kao derpe. Jer vam delujemo slatko i u suknjama? Nisam za to da primerak nashe vrste treba da bude neuredan, dlakav i mastan, ali tek pa nisam za to da se oblachimo kao zene da bi vama delovali "slatko'.
Znate shta. Pudlice su slatke.
Ajd sve boje mogu da skapiram.. al roze... Zashto Zevse, zashto?

Ok, na ovo imam samo jedan komentar: geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej...fejk end gej.

roze košulja - sasvim ok, nije slatka nego boja ko boja. bejbi blu mi je više gej od roze, mada ni ona ne nešto naročito
to sa krevetom nema nikakve veze
dalje, suknja
nije deo našeg folklora ali totalno seksi =)

Ja мислим да је то знак распознавања за гејеве...роза мајица...фуј...па то неби обукао....по мени је то знак распознавања као што је за лезбе прстен на палцу...мада много за то не знају....

Ja volim pastelnu, skroz svijelo roze kosulju vidjeti na muskarcu...i majicu na kragnu.
Nista drugo u toj boji. Cak ni kravatu. Ne znam zasto.
Inace, moj tata redovno nosi roze kosulje, a niti je gej, niti peskasto djeluje, naprotiv...Brat majice, i divno ga ta boja otvori u licu.
Frajer ako me je privukao, moze poslije i pink dzak da stavi na sebe, ne vidim ga obucenog uopste :mrgreen:

E, jednom je tata kupio na svoju ruku, 2 kom. kosulja, ali odvratne nijanse, i ono sav ponosan obulaci i pokazuj i ceka komplimente, ja kazem "diiivno" - E, vala zeznuo si i DJ Krmka, a mama-Jao, M., Kao da si posao na cigansku svadbu...brat kratko-ped*rski :lol: A boje "kumunalska" narandzasta i drecavo roze...
Nosio ih je, da dokaze da zna sta je moderno, i da je siguran u sebe...a mama ih otkuvavala ne bi li izblijedile bar malo...na kraju ih "slucajno " upropastila peglom :lol:

ne svidja mi se ...nikako...
nisam uspela da svarim taj trend...uvek sam mislila da je kajsija dovoljna...a i to ako bas mora :)
frajer treba da se drzi jakih boja da bi bio frajer ...ali ja ne volim pastelne boje ni na zenama pa ne znam koliko sam objektivna...
bebi boje su za bebe :ok:

..objektivno, kako ce mushkarac izgledati u roze koshulji zavisi od tipa mushkarca..
..i u obichnoj, beloj koshulji neko izgleda kao uspeshni advokat, neko kao francuski boem,
neko kao seksualni manijak na pauzi za doruchak, a neko kao konobar..
..tip mushkarca kojeg bih ja vodila u krevet u roze koshulji bi izgledao kao karikatura..
..ne slatko..vec komichno..
..shto ne menja chinjenicu da ima heteroseksualnih mushkaraca koji mogu da iznesu roze koshulju..
..chak i da izgledaju u njoj tako prirodno, da je to neshto shto sasvim usput i sluchajno uochish na njima..
..neko voli bash takve..

Pitanje za dame.
Shta mislite o mushkarcima koje nose roze kosulje?
Vrlo prosto.

-------------
Donji dodatak je moje mishljenje, fokusirajte se na pitanje gore.
---

Imao sam dosta prepirka sa zenama oko toga. Te deluje im slatko i kao taj frajer je siguran u sebe jer moze
da nosi zenske boje. A onda mi dodaju neshto tipa.. To je bash super, al ne bih sa njim u krevet.
Kakvi su vam to standardi?
Ne mogu a da ne dodam... Ne morash dokazivati da nisi homofobichan time shto cesh se oblachiti kao derpe. Jer vam delujemo slatko i u suknjama? Nisam za to da primerak nashe vrste treba da bude neuredan, dlakav i mastan, ali tek pa nisam za to da se oblachimo kao zene da bi vama delovali "slatko'.
Znate shta. Pudlice su slatke.
Ajd sve boje mogu da skapiram.. al roze... Zashto Zevse, zashto?

ne zamarj se sekundu na tu temu..

veci se retardi ono koji gledaju koja je boja gej a koja ne.. smjesno.

sta bi onda trebale biti zene u crnim i sivim kosuljama?!

meni je, naprotiv, lijepo na muskarcu vidjeti otvoreniju boju jer vam plava, siva i crna dominira u svemu.

..objektivno, kako ce mushkarac izgledati u roze koshulji zavisi od tipa mushkarca..
..i u obichnoj, beloj koshulji neko izgleda kao uspeshni advokat, neko kao francuski boem,
neko kao seksualni manijak na pauzi za doruchak, a neko kao konobar..
..tip mushkarca kojeg bih ja vodila u krevet u roze koshulji bi izgledao kao karikatura..
..ne slatko..vec komichno..
..shto ne menja chinjenicu da ima heteroseksualnih mushkaraca koji mogu da iznesu roze koshulju..

..chak i da izgledaju u njoj tako prirodno, da je to neshto shto sasvim usput i sluchajno uochish na njima..
..neko voli bash takve..

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku november child.:(

Ja sam se naskidala rozih muških košulja onoliko, i bebi plavih i bebi zelenih i svakakvih "gej boja" i garantujem svojom forumaškom čašću da se skidaju isto kao i košulje "strejt boja" i ne utiču na performanse (takođe empirijski potvrđeno) :D

Nego, neko ume da uklopi i da iznese, neko ne ume, pa mu lakše da one prve proglasi p.ederima.

Kao što ni ženama ne paše svaki kolorit, tako ni muškarcima ne pristaje baš svaka boja.
Zavisi i od građe, boje kose i očiju, tena, načina kretanja i zilion detalja.
Da parafraziram Novembar, ni odelo ne stoji svakom muškarcu isto. Neko je u njemu "njami" a neko kao direktor propale poljoprivredne zadruge. Ili ko svadbarski harmonikaš.

Roze, boja kao boja. Ako je muškarac muževan i korpulentan, može da nosi i ciklama odeću i pufnaste papuče pa će izgledati mačo. Ali ako je sitnije građe, morao bi biti oprezniji sa "nežnijim" bojama. Mada ni tu nema pravila. Zavisi "kako se nosi".

Ja sam se naskidala rozih muških košulja onoliko, i bebi plavih i bebi zelenih i svakakvih "gej boja" i garantujem svojom forumaškom čašću da se skidaju isto kao i košulje "strejt boja" i ne utiču na performanse (takođe empirijski potvrđeno) :D

Nego, neko ume da uklopi i da iznese, neko ne ume, pa mu lakše da one prve proglasi p.ederima.

Kh, kh, Medo sad dodaj deo "sa istog muškarca". Ti si poštenaforumaškaudavača.com. Skidaš košulje samo sa dva muškarca u životu a za tog drugog se i udaš.:rtfm::mrgreen::heart:

Kh, kh, Medo sad dodaj deo "sa istog muškarca". Ti si poštenaforumaškaudavača.com. Skidaš košulje samo sa dva muškarca u životu a za tog drugog se i udaš.:rtfm::mrgreen::heart:

Sa istog :rumenka:
Majke mi :lol:

Moj bivši Jedini Pravi ima dres-kod na poslu, kravatiran non-stop, a prezire onaj stereotip "odelo je odelo ako je crno ili plavo, uz obaveznu belu ili plavu šulju", tako da stojim iza gore navedenog postojano kano klisurine :D

blog_rarely_seen_adam.jpg

Ma da, ja sam pogreshio. Ako je He-MAN mogao da nosi ruzichasto onda mozemo i svi mi.

Dole cenzura! Dole!

Back