Roze kosulj i roze kravate

Gledam roze kravate na našim političarima, nekako im ne pristaje, valjda sa takvim kravatama hoće da nam kažu za sebe da su nežni, pitomi i slatki ... a ne deluju mi baš tako.
Pa i voditelji na nekim televizijama ne zaostaju za njima ... baš su dosadani, nekako mi deluju neozbiljno ....

Primetila sam da neki muskarci { narocito nasi politicari } vrlo cesto biraju uz klasicna odela bilo kojih boja, kosulje i kravate roze boje .
Pretpostavljam da biraju ovakve kombinacije jer ocekuju neke korisne efekte na posmatrace ...... Cesto se pitam koje .....
Da li iko zna da mi objasni kakvi su to muskarci i zasto biraju roze kosulje i roze kravate ?
Sta vi mislite o ovoj muskoj odevnoj kombinaciji ?

kombinacija kao i svaka druga, samo malo opustenija
tako da mi i oni djeluju opustenije i....na neki nacin hrabrije jer ne prate slijepo ta neka pravila oblacenja

u pocetku mi se od same pomisli dizala kosa na glavi ali
onda sam vidjela nekoliko slika modela i glumaca koji to nose i..... pa najvise zavisi od toga ko nosi i nacina na koji nosi....taj utisak
a to valjda vazi za bilo koji dio odjece

daklem, rozo na dzoniju depu nije hot zato sto je rozo, nego zato sto je na njemu :)

zavisi od osobe....ako to nose samo zato sto je to sada in tj forsiraju nesto...ili je citava ta stvar oko ozbiljnosti/odgovornosti ne dublja od njihovog odijela....svakako ce djelovati neozbiljno i izvjestaceno
pogotovo ako i sam nastup ide u tom stilu

a rozo moze biti fomalno, eventualno ful roza kravata ili na rozo/bijele linije u kombinaciji sa ostatkom odijela druge boje
i naravno,
osobom koja ima odgovarajuce ponasanje

Primetila sam da neki muskarci { narocito nasi politicari } vrlo cesto biraju uz klasicna odela bilo kojih boja, kosulje i kravate roze boje .
Pretpostavljam da biraju ovakve kombinacije jer ocekuju neke korisne efekte na posmatrace ...... Cesto se pitam koje .....
Da li iko zna da mi objasni kakvi su to muskarci i zasto biraju roze kosulje i roze kravate ?

ja roze boju bas i ne volim videti na muskarcu.. pre mi se svidi ako obuce narandzastu kosulju ili stavi tu boju kravate, ili bilo koju drugu sem roze.. jedino ona prljava roze je ok na njima.. videla sam jednog tipa u crnom odelu sa oranz kosuljom i teget kravatom, divno mu stajalo tako..

Пааа, моја јача половина није политичар, али воле розе кошуље и лепо му стоје.
С тим што је то нежно розе, не шљаштеће...једном приликом уђосмо у Спрингфилд и ја уперим прст у некумајицу интензивније розе нијансе, само се намрштио.
Али има нешто у тој нежној розе.:)

o...roze košoolj....večnaja temja.....e al najgrđa je ona boja, ne roze, to sad odvratna je ona pink...a najgrđa boja košulje jorgovana..jorgovana...procvetali jablani i jorgovani....znate onu odvratu boju...to je ono lila ...ono fooj...hah..e ko mirođijin potpis, vidi i merkuri ima isti.... ta boja..al na muškarcu je gnusno...

Poslednja izmena:
ne volim roze...
ne volim je na zenama,a jos manje na muskarcima...roze je bebeca boja,boja za markere i za gace.sve ostalo mi se ne svidja...u izuzetnim slucajevima moze da stoji lepo ali zahteva posebnu boju tena pa cak i kose.a i uvek sam imala utisak da zene koje potenciraju odecu u roze nijansama od glave do pete nekako insistiraju na svojoj zenstvenosti na neki ruzan nacin - skoro ko one zene sto imaju potrebu da drugim zenama pricaju detalje o svojim menstruacijama :neutral:

За мене не постоје мушке и женске боје, само постоје добре и лоше комбинације боја и, за сваку особу, боје које му/јој добро или лоше стоје. Розе ми је прелепа боја, волим да је носим и волим да је видим и на женама и на мушкарцима.

Mora da su bile na snizenju pa su kupili vise komada da se nadje :mrgreen:

ja i dalje mislim da samo gej muskarci nose pink
onako cisto i jasno pink... da!
postoji milion varijanti pink boje, moj muz ima kosulje sa malo pink boje, ali to su neke vrlo pastelne roze ili npr. ima jedna kravata sa nekom prljavom roze u kombinaciji sa zlatnom

naravno, i kosulju i kravatu sam ja birala, ne verujem da bi on odabrao nesto u ovoj boji jer je ne voli, a li u ovim stvarima koje sam nabrojala pink je samo istakla one druge boje

boje su cudo! obozavam da ih kombinujem

ali, kao sto rekoh, cisto pink i onako ona pink sto ih nose devojcice... meni je to i dalje iskljucivo gej!

Seljaci.
Onako sazeto receno.

Back