raselije
Početnik
- Poruka
- 46
Sta mislite da li Vas pas jede PRAVI ROYAL CANIN ili KOPIJU I LAZNJAKE?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja neman nedoumicu
ne jede ništa od toga
jede kuvano a što se tiče granula one su tu samo kao nužno zlo (ako slučajno ne stignem da skuvam, mada je to zaista retko) tako da uopšte nije bitno koje su, a RC definitivno nisu, jer po ceni kilograma te hrane jamogu da kupim kilogram junećeg mesa u mesarama.
Ja je uzimam vec osam meseci.Juce cale ode umesto mene i donese ROYAL CANIN MINI JUNIOR 33 !!! Znaci 33-sa vitaminom C i E,taurinom i luteinom.U deklaraciji uopste nema koliki je sadrzaj vitamina C(nepostoji),a razlike u sastavu su u dva tri elementa i to tipa za 0,4;0,5 posto.Na svim zvanicnim sajtovima i publikacijama takva ambalaza ne postoji.Pa prijatelju sad si me uplasio.....treba da mi stigne stene u kucu [pcetkom marta,i hocu da ga hranim najskupljom i najkvalitetnijom hranom bar sad u pocetku dok je malo......i uzeo sam taj Royal Canin mini junior,kupio sam ga u onom ogromnomm PET CENTRU na novom bg....Deluju kao ozbiljna firma,nadam se da su originali....otkud sad znam....
Mileva, opet, postoji problem karence, tu ima i životinja koje su lečene pre klanja i ne verujem da su u klanici čekali da prođe 10-15 dana da u potpunosti izluče lekove iz organizma a ako nikad nisi videla alergiju na penicilin, ne želim ti da je ikad vidiš!
Moj Gizmo jede kombinaciju Meradog Yunior i RC ali za mačke, trenutno onaj za izbacivanje hairballs. Ne verujem da bi lažnjak mogao tako dobro da se napravi, kupujem mu u onim kesama od 400g koje mi deluju prilično verodostojno. Dakle, na 1kg Mera ide 400g RC i tako ima fin, izbalansiran obrok od kog lepo kaki, sija mu dlaka, niti je predebeo, niti je premršav, nije nešto usporen... Ne da menjamo!
neko za život zarađuje glavom, a neko...
Oh zaboga ja se izvinjavam na recniku ali ne znam ko vise lupeta ti ili tvoj komsija!Mimi, nisu to takve krave i konji.
Ovde je reč o životinjama koje polome noge i sl i KOJE I NEKI MESARI OTKUPLJUJU ZA PRODAJU, tako da ko pre stigne meso je njegovo.
Inače svako svog psa voli najviše na svetu, ali ako komšija svoje pse (od kojih je jedan procenjen na 30 000 e) hrani time, onda su i za moje pse dobri.
Не купујем РЦ нити ћу икада више, тако да ни не анализирам да ли је копија или оригинал. Ели није љубитељ гранула, тако да имам муке са тим.