Harry_Potter
Primećen član
- Poruka
- 596
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poz svimaimam jedno pitanje samo pa ako moze neko da mi da odg...dali je lose ako rotvajler ima belu fleku na vratu ? mislim on meni ne treba za izlozbe i te stvari nego me zanima samo dali je samo neka genetika ili sta tu moze da bude ? evo i slike...
![]()
Stene tog uzrasta bi trebalo da jede 2-3 puta na dan,obroci trebaju biti umereni.....Tako sam ja s' mojim psima radio......Da li neko može da mi kaže koliko obroka treba da ima štene rotvajlera staro oko 2,5 meseci .Stvarno ne želim da preteram u njegovoj ishrani .Volela bih da mi neko odgovori na ovo pitanje .Pozz!!!
Mozes vec polako poceti da ga navikavas na povodnik....Postoji jedan trik,prvo treba da mu stavis ogrlicu ako vec nisi...proci ce malo vremena dok se rotic ne navikne na okovratnik i prestane da ga dira sapama i pokusava da ga skine.....Nakon toga mu zakacis jedan mali lancic na okovratnik,koji ce on vuci za sobom neko vreme....i tada,sasvim polako i pazljivo moras uhvatiti drugi kraj lanca,tako da je isti svo vreme labav....i polako probaj da ga nateras da ide gde ti hoces...ne zatezuci mu lanac pritom.....Setnje u pocetku trebaju biti kratke a kako vreme odmice sve duze i intenzivnije....U pocetku neka 10-ak min bude maximum....Mog psa čuvamo u boksu, ali me interesuje kada trebamo početi da ga šetamo na povodniku i kako ga najbrže naviknuti na povodnik ???
Da li neko zna neku poznatu odgaivacnicu u NS i okolini i koliko se krecu cene stenadi? Hvala
imam problem...naime max(rotvajler) je veoma miran i stalozen iako je star samo 7 meseci...pa posto meni treba pas cuvar a koliko sam citao on je medju najboljim cuvarima,neizgleda bas tako...pored njega bi bukvalno mogao da prodje bilo ko da se on cak ni ne okrene...e sad dali je on jos stene ili je jednostavno takav ....i dali moze nesto da se uradi povodom toga???
Prelepa rasa.Ja posedujem Muzjaka,starog 2god i par meseci i izuzetno je krupan,citao sam da je standard za rasu visina od 68cm max,a moj je 70 cm i ima preko 50 kg,ne meri vaga vise,lol,pa me zanima da li je to mana ili?
Davno pre sto godina i jace on je ukrsten sa ovcarom i to se javlja i dan dans ali retko, znaci da je genetski i to je diskvalifikaciona mana na izlozbama. Negde gde ima malo belog mo ze da se odstrani operacijom.
Pozdrav