Roštiljada u Leskovcu

• Začetnik teme Začetnik teme BARIN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja iskreno i nisam odusevljena rostiljijadom,mozda zato sto od kad znam za sebe znam i za rostiljijadu,mozda i zato sto nisam neki pobornik satora i grand muzike.Da zelim to,otisla bih u Gucu.Mada smatram da kada bi se malo bolje organizovala mozda bi i bilo nama Leskovcanima interesantnije.Ovako zakrcen centar,zvezde tipa Srecko Susic (najavljen kao zvezda uz ovacije,a ja prvi put cujem za njega),papiri i flase po ulici,kad bi se to malo sredilo mozda bi i bilo bolje.A koncerti Kebe,Luisa i ostalih i onako nisu mogli da se prate zbog prevelike guzve i muzike iz okolnih ''shatora''.
Jedino svaka cast za vatromet,bio je super :)

guzva...dim...ljacise na sve strane...

Cudni su Gospodnji putevi. Svako je po necemu poseban. Leskovac po rostilju, pa ako cemo turizam moramo i to da podnesemo. Ne znam ko profitira od projekta zvanog "Rostiljijada", ali sigurno ima takvih. Zamisli varijantu po kojoj su Leskovcani paprikari, pa sajam paprike, smrdelo bi na trulu papriku cak ovde. Mislim Vucje. Ovako...:bye:

pa evo iskomentarisacu ja koji nisam iz Leskovca kako sam sve to video... dosao sam iz BGa sa ortakom u subotu kad je glavni dan bio zbog vikenda. i prvo sto se moglo primetiti da je sve preskupo, i to je ono sto ce mene odbiti da dodjem sledece godine na isto... ne znam zasto pod jednim prljavim satorom za prljavom musemom od masti, punjena, gurmanska pljeskavica, dva piva i dve sopske kostaju 1500 dinara? a uveche jedna porcija cevapa, par leskovackih ustipaka, dve sopske, pivo i kisela kostaju 2000? nema ni ugostiteljskih usluga tipa wc i ostalo, a cene takve... ok, nisam ja ocekivao restorane luksuzne, ja volim tu vasarsku atmosferu, zato sam i dosao to da vidim, museme i ostalo sto ide uz to.... ali brate moj, preterase stvarno, i sto je najgore ne samo oni, nego sve manifestavije u srbiji su takve...osetio narod pare, pa udri. nije to kao nekad sto je bilo da odes i da se hvalis kako jeftino prolazis...a ja dobro znam cene Beogradskih restorana, ne kafana, nego restorana, pa zato i poredim.. pored tih satora ima neka stara kuca gde pojedinci odu da se iseru i ispisaju kad se nakrkaju za stolom, pa na nekim mestima se mesa miris WCa i rostilja..... a posto sam ja kao ljubitelj rostilja najvise dosao zbog toga, tu sam se najvise razocarao, jer mi je meso totalno ispod proseka bilo, ili sam ja jeo na pogresnim mestima.
kvalitet kao u onim nepoznatim beogradskim kafanama gde prave rostilj onako cisto da ga ima u meniju... ukusi za rostilj su razliciti, ali kvalitet ove rostiljade sto se mesa tiche me je razocarao. hotel za mene i ortaka za nocenje nas je ispao 4400, pa sam zakljucio da je duplo jeftinije ici na letovanje, nego u septembru biti u leskovcu. nama je ovako dobro bilo, videli smo sve sto je tih dana popularno bilo u Srbiji, ne zalim ni malo sto sam bio, ali cu sledeci put dobro razmisliti dal cu doci ponovo...

e da, ljudi i devojke su skroz ok, i imate dobra mesta za izlazak: ABC diskoteka i Zoom u kojoj smo bili to veche gde se pustao neki disko house...

pa evo iskomentarisacu ja koji nisam iz Leskovca kako sam sve to video... dosao sam iz BGa sa ortakom u subotu kad je glavni dan bio zbog vikenda. i prvo sto se moglo primetiti da je sve preskupo, i to je ono sto ce mene odbiti da dodjem sledece godine na isto... ne znam zasto pod jednim prljavim satorom za prljavom musemom od masti, punjena, gurmanska pljeskavica, dva piva i dve sopske kostaju 1500 dinara? a uveche jedna porcija cevapa, par leskovackih ustipaka, dve sopske, pivo i kisela kostaju 2000? nema ni ugostiteljskih usluga tipa wc i ostalo, a cene takve... ok, nisam ja ocekivao restorane luksuzne, ja volim tu vasarsku atmosferu, zato sam i dosao to da vidim, museme i ostalo sto ide uz to.... ali brate moj, preterase stvarno, i sto je najgore ne samo oni, nego sve manifestavije u srbiji su takve...osetio narod pare, pa udri. nije to kao nekad sto je bilo da odes i da se hvalis kako jeftino prolazis...a ja dobro znam cene Beogradskih restorana, ne kafana, nego restorana, pa zato i poredim.. pored tih satora ima neka stara kuca gde pojedinci odu da se iseru i ispisaju kad se nakrkaju za stolom, pa na nekim mestima se mesa miris WCa i rostilja..... a posto sam ja kao ljubitelj rostilja najvise dosao zbog toga, tu sam se najvise razocarao, jer mi je meso totalno ispod proseka bilo, ili sam ja jeo na pogresnim mestima.
kvalitet kao u onim nepoznatim beogradskim kafanama gde prave rostilj onako cisto da ga ima u meniju... ukusi za rostilj su razliciti, ali kvalitet ove rostiljade sto se mesa tiche me je razocarao. hotel za mene i ortaka za nocenje nas je ispao 4400, pa sam zakljucio da je duplo jeftinije ici na letovanje, nego u septembru biti u leskovcu. nama je ovako dobro bilo, videli smo sve sto je tih dana popularno bilo u Srbiji, ne zalim ni malo sto sam bio, ali cu sledeci put dobro razmisliti dal cu doci ponovo...

e da, ljudi i devojke su skroz ok, i imate dobra mesta za izlazak: ABC diskoteka i Zoom u kojoj smo bili to veche gde se pustao neki disko house...

Tako je to. Niko ne razmislja o tome da neko mozda dolazi na rostiljijadu prvi put, da treba da bude sve kao prvi put, tj. prva rostiljijada. Kako "starimo" sve smo losiji, umesto da koristimo iskustva sa ranijih rostiljijada, da propuste ispravimo, da dovedemo rostiljijadu na neki evropski nivo, mi se utapamo u neki azijski milje, princip "snadji se pa zivi". Makar, da su se gradski oci setili da covek kad jede mora i da s... pa da nabave one poljske klozete, ili da to bude obaveza "ulicnim kafanama" (i tako bi zaradili i napunili dzepove), da se ljudi ne snebivaju po sokacima. A ni meso vise nije meso. Sve je vise sojinih ljuspica a manje mesa. Soja je zdrava, ali i cena je niza u odnosu na cenu mesa, pa ako jedemo sojine pljeskavice neka i cena bude adekvatna. Tesko nama sa vama, gospodo organizatori. Jos kada bi znali da koristite internet pa da nesto i naucite, ili prepisete od onih koji to bolje rade (citaj organizuju).:otkacio:

Back