Ромски национални савез долази главе Гашићу!

Slavenska

Domaćin
Poruka
4.786
ауторска тема

Ромски национални савез као институција је легални , може да се каже , перач новца . Огроман новац сваког месеца долази у савез , што од саме државе Србије и институција , што од разних ЕУ фондова који се баве инкузијом Рома . Огроман новац се врти а како се њиме располаже вероватно зна само главни челник савеза ромске националне мањине Далибор Накић ..

То су ромска посла , неко каже, њихов новац је њихова ствар , али није тако јер је новац и од пореза грађана Републике Србије.

Док је био челник БИА , Гашић се бавио ромским сектором у ДБ , ткз ДБ Роми , они углавном обављају прљаве послове , оне које нико неће , намештају грађане , и извршавају наредбе . Гашић је кућни пријатељ и Далибора Накића стога не чуди што овај савез нико и не чешља за злоупотребе положаја и прање новца и ако је било пријава и за сексулано злостављање судентица Ромкиња које су долазиле у фонд по стипендије и то од стране Накића.

Оно што Гашић не зна јесте да ти његови" верни" ДБ Роми и те како шурују са опозцијом и седе на две столице , шурују веома добро са ДС, као и Сорошем и пошто намештају свима логично је да ће да наместе и Гашићу , стога и не чуди нови сукоб унутар СНС на релацији Вучић- Гашић и верујем да ће доћи до смене и то веома брзо

Ко са Ђаволом тикве сади заврши неславно, ипак на крају ђаво дође по своје ..
 

Back
Top