Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 69.438
Џаба му све форе, кад их ми проваљујемо!
Kako može ovaj mamlaz da bude "odlično upoznat sa situacijom u pichkovtzu donjem" ako mu domaće seronje ne šalju na e-mail?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Џаба му све форе, кад их ми проваљујемо!
Meni žao tih ljudiOvaj je mozda najjaca *javna* figura amerike
Svakako mocniji od bajdena
Nema zahvaljnijeg naroda od nastanka NATO-a od vas ŠiptaraOpa sad ce VuLjin, Harascenko i ekipa u misiju rupu…
Jel su pominjali šta o mirnom razlazu?
ALEKSANDRA VUČIĆA JE POSTAVILA CIA
Džaba tražite vanredne izbore
Kopaće se Rio Tinto
JEL JASNO?!
Ovaj im ide za sledećeg predsednika.....Ovaj je mozda najjaca *javna* figura amerike
Svakako mocniji od bajdena
He,he, hePosle posete direktora CIA, Dodik kaže da nikad nije bio za otcepljenje Republike Srpske
Не лажи Pišče Punk Proze. Твог Вољеног је поставио BND уз помоћ неумрлог KGB-a и неумрле удбе. За BND је ствар јасна, а за оне који ће негодују због спомињања неумрллог KGB-a подсетићу да је те судбоносне 2012-те на предизборним скупу у Нишу говорио тадашњи руски амбасадор у Београду. KGB је из разлога помоћи BND-у тада пустио низ воду проруског Тадича Борисова који је НИС поклонио Гаспрому, дочекивао Медведева као фараона и откривао споменик кагебеовском злотвору Алијеву на Ташу. CIA се није мешала, а овдашњи пулен тадашње државне секретарке Наше Хилари био је због потписаних тзв. Боркових споразума Тадич Борисов, а не Тома Диплома који је добио те изборе 2012. године и то пре свега "гласовима" вас "белих листића" [твој Вољени је 2012-те, да се подсетимо, изгубио београдске изборе од изузетно непопуларног тадашњег градоначелника Друга Ђида који нам је увео "Бус Плус" и још тако свашта нешто шта је жешће иритирало нас Београђане, али нисмо изгласали листу твог Вољеног и коме је место изабраног градоначелника остало недосањани сан].ALEKSANDRA VUČIĆA JE POSTAVILA CIA
Džaba tražite vanredne izbore
Kopaće se Rio Tinto
JEL JASNO?!
Није, лаже Драгана Русска Трифкович. Вашег Вољеног је да поновимо још једном на власт довео BND уз помоћ неумрлог KGB-a и неумрле удбе (не мислим на БИА), ови потоњи из веома прозаичног разлога али за њих важног - да би се уз вашег Вољеног још више намлатили лове.CIA je za Vucica