Rome: Total War

Upravo sam gledao filmove i screnshotove MTW2 i nalozio se!
Nisam igrao ni jedan deo TW-a,MTW2 cu sigurno nabaviti.Interesuje me kakvih petcheva i dodataka ima za MTW2 i da li mi preporucijete jos neko deo TW-a,da je dobra igrivost i grafika?
Hvala u napred!

Od TW da jaznam ima samo Rim i Srednji Vek, igra je extra bash se utripujesh u ulogu cara, a grafika je bruka pogotovo kad povecash detalje (gledao sam screenshotove), a za te dodatke neam pojma jedino znam da su bile 2 expanzije za Rim i to Varvari i Alexandar Makedonski!

Cepam ja MTW sa Cumans(Pagani) i zapocnem ja rat sa Turcima i ono krene mi,ali posle 20 godina pocnu Turci uzvracaju udarac VELIKOM silom!Jedwa sam dobranio,narawno uz velike gubitke npr.srusen zamak ili fort...I ja se taman skrasim i pomirsmo se mi,jer vidim ja da je uzaludan ovo rat!I taman malo da pogledam unutrasnje poslove,kad ono sledeca runda Pobune,nisu to velike jedinice ali eto,tu su da te smaraju!I to resim,smanjim poreze,stavim one shamane da sire paganstvo!Posle 5-6 godina pise meni kao Papa has call crusade upont you!Ja poludim....i save-ujem....i ewo me sada!

Back