Rome: Total War

Nego. Da li neko igra online sa "narodnom" kopijom?
Neka mi objasni kako moze jer sam ja samo igrao multiplayer kod druga (ima dva racunara u mrezi)
Necu da se hvalim ali lose bi ste se proveli "sprocu" mene :lol: :lol: :lol:

skyhook:
15 sati ukupno?! PA to je kratko...drug moj je ovo igrao pre sto godina i kaze da mu je trebalo podosta da na nekom hard lvl predje...jel ima ono easy,medium,hard? Chini mi se da mi reche da ima...
Rekoh NAJMANJE 15 sati....ne ukupno. I to najmanje 15 sati PO FRAKCIJI SA KOMOM IGRASH.

@Protektor
Ako te ne mrzi skini modove za RTW.... Darth Mod ili RTR.....oko 200Mb je svaki...ali ispalti se...jer je A.I mnogo bolji.

nemate pojma koliko mi se ova igra igra imao sam je na cd-ovim ali sam je dao nekom i sad ne mogu da je nadjem niko je nema ni pirati a probao sam da je skinem sa torrenta i ne radi mi. molim vas ako je iko ima na cd-ovima neka mi kaze

ma bice ne sekiraj se.
Kao sto ce jednog dana biti i shogun 2.

JA bih voleo kad bi oni probali sa tim enginom da naprave pomorske bitke. Ono brodovi izmedju sebe pa onda prebacivanja sa broda na brod i "fight" na brodu. Bilo bi do jaja.

Ajde kazite mi pored Rome...ima li neki nastavak,vidim pominjete Midievel....koliko ima igara u tom serijalu i vredi li ih uzeti sve?

Pa ima ih više a i tu su neke ekspanzije i modovi na netu.Početak je bio legendarni Shogun,pa Medieval,pa Rome,pa sad medieval 2.Izmedju su bile neke ekspanzije tipa Barbarian Invazion za Rome kao i Alexander.Kada je izdat Medieval 1 izašao je mod na netu preko kog možete da upravljate srednjovekovnom Srbijom.Ima krš nekih dodataka.
Ja sam sad na Medieval 2 i igra je ekstra.:-)

e sta ima novo u modovima za rtw mislim imali svrhe da ih nabavljam ako su tako dobri sta ima novo u njima i koji je najbolji po vama

Варварску инвазију сам само играо, и прилично је бзвз... Ако играш са Римом, наравно, јер све што се деси јесте да ти 50-так варварских армија јебу границе....

Tri put sam do sad reinstalirao.Mozda bi patch neshto popravio ali je tezak 110

Пробај други диск онда, боље него да се мучиш и скидаш.

Back