Anceloti
Primećen član
- Poruka
 - 641

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se desilo sa opsadom Ariminuma?
Gali su zauzeli Ariminium,ako hoces imam screenshot pa mogu da okacim?

ali sam na sliku zaboravio 
 medjutim, smatram da nije potrebno, sanse su bile 1:1

ali sledeci put pazi 

Inace imam 9 godina

Takodje, stradala je vojska Kartaginjana na Balkanu od strane hrabrog Belenusa (opet se diplomat igrao spijunaze 
) i Segetsica je sada pod opsadom. Da situacija bude gora za Kartaginu, njihovi protivnici Makedonci su sada saveznici Keltskog Kralja, a izgleda da neka Makedonska armija ide prema Segestici (ali to nije sigurno, mozda se vracaju kuci) da pomogne saveznicima.

Hocu da mi objasnis kako je moguce da mojih 2000 kvalitetnijih vojnika izgubi od tvoe armije a da pri tome izgubis samo 100 vojnika.
Uveren sam da si ovu bitku ponavljao ko zna koliko puta jer na slici se vidi da je vecina tvojih vojnika(posebno pesadije) netaknuta ocekujem objasnjenje.
Posebno mi objasni kao to da tvoja pesadija nema ni jednog poginulog???

Izmisljas
Stvar je u strategiji i taktici koje u kombibnaciji sa dobrim generalom i hrabrim ratnicima daju sjajnu pobedu![]()
Ne ja ne izmasljam,samo me zanimaju cinjenice,konkretno kako je moguce da si pobedio a da tvoj pesadija nije ni ucestvovala u borbi,jer na slici se jasno vidi da sve i jedna jednica pesadije na kraju bitke stoji neostecena.
Pa me zanima kao je moguce da si sa dva generala i jednom jedincom Varvarske konjice(koja je inace ocajna jedinica) pobedio moja dva generala,tri jedinice konjice(od toga dve znatno kvalitetnije od tvoje varvarske konjice) i 15 jedinica pesadije(slicnog kvaliteta kao i tvoje peasadije,stim sto tvoj pesadija nije ni ucestvovala u bitki).
Znaci ja tvrdim da si ili ponavljao bitku ili koristio neki drugi trik pa si ostvario ovako nerealisticnu pobedu,jer tvrdim da je nemoguce sa 200 konjanika pobediti 2800 vojnika (bez obzira koliko AI los bio)

Ja tvrdim da je moguce, a to potvrdjuju i cinjenice - slike.
Pobedjivao sam ja i jace armije![]()
Ja tvrdim da si RELOAD-ovao sejv ko zna koliko puta,jer sa tri jedinice konjice(ukljucujuci generale) si pobedio armiju od 2800 vojnika.
Znaci sa obzirom da sma uveren da si prekrsio pravilo i ponavljao ovu bitku mislim da nema smisla nastavljati kampanju u kojoj ti sa tri jedinice unistis armiju od 20 jedinica.

sto je totalno van pameti. Ja racunao on ce biti inteligentniji, a ovako....

Pises AAR,bolje da to radis na TWC,ovde ce neko pomisliti da si prso![]()

.