Romantika vs roumantika

Crna gora ti nije toliko jeftinija od grcke.
Zadnji put sam platio apartman 75 evra po danu u yebenom prznu brate. Znaci izadjes dole niz ulicu i pravo na magistralu da te pokupi mirko badja sa svojom bembarom. Apartman u prizemlju, skockao neke krevete, ok lepa basta stoji. Da hasas negde, opet nije tolika razlika. Sacekuju te tamo ovi po restoranima, 15 do 20 evra prosek klasika od smuckanih morskih plodova preko brancina koji ce te izaci i 40-50 evra.
i onda ide sve na plus do ramsteka 100 evra za dvoje.
Иди у Прчањ.

Суштина је да сви воле луксуз и да му теже, а да се фолирају.

Иди у Прчањ.

Суштина је да сви воле луксуз и да му теже, а да се фолирају.
U Prchanj nikad vise. Tamo sam isao isto pre jedno 5-6 godina. Nikad vise! Znaci podobijali smo neke stomacne viruse od one vode, haos. Nismo se snasli to leto i onda daj sta das. Znaci kako smo dosli, i kako sam video onaj kruzer parkiran tamo u luci kako prdlja onaj otpad,s amo sam se prekrstio. I to pred odlazak nazad. Doktor mi rekao , samo trljaj elektrolite na usne. Koji elektroliti? Pisao sam na goozicu, kupili one smekte i cuda i samo sam na karti gledao gde su sve stajalista. ***** ti przno.

U Prchanj nikad vise. Tamo sam isao isto pre jedno 5-6 godina. Nikad vise! Znaci podobijali smo neke stomacne viruse od one vode, haos. Nismo se snasli to leto i onda daj sta das. Znaci kako smo dosli, i kako sam video onaj kruzer parkiran tamo u luci kako prdlja onaj otpad,s amo sam se prekrstio. I to pred odlazak nazad. Doktor mi rekao , samo trljaj elektrolite na usne. Koji elektroliti? Pisao sam na goozicu, kupili one smekte i cuda i samo sam na karti gledao gde su sve stajalista. ***** ti przno.
Да л би нека пошла са тобом у Прчањ?

Koji crni Prcanj.
Ja mislim da ti ljudi sto letuju po tim mestima da su stekli neki imunitet sta li. Idemo i prelazimo magistralu da bi dosli do plaze i prolazimo pored kampa nekog. Ono prasincina ona, izvalili se tamo, hrana tu pored puta jbmti pa to da stavi u usta kamen svarilo bi, ko krokodili.

Back