- Poruka
- 86.572
Svaka cast za pamcenje...pojma nemam,moram i ja kao Kami sad to traziti.Hvala LusiIskreno ns toj ploci Ne daj se ines meni se vise dopalo
1 Nas vek ce proci
2.Mali narodi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka cast za pamcenje...pojma nemam,moram i ja kao Kami sad to traziti.Hvala LusiIskreno ns toj ploci Ne daj se ines meni se vise dopalo
1 Nas vek ce proci
2.Mali narodi

I to je u redu. Slušaj ono što ti leži. Mi smo to slušali kad smo bili mladi i mislim da nema onog kome ne prija, mislim na naše generacijepa da to...neka nostalgija...ne lezi mi...
To nisu ljubavne"vise su filozofskeSvaka cast za pamcenje...pojma nemam,moram i ja kao Kami sad to traziti.Hvala Lusi![]()
Ovo nije bas romanticno, Bili mladiI to je u redu. Slušaj ono što ti leži. Mi smo to slušali kad smo bili mladi i mislim da nema onog kome ne prija, mislim na naše generacije

Nije baš romantično ali smo zato mi još uvek romantičniOvo nije bas romanticno, Bili mladi,ali istinito
![]()

cvece????? biljke, priroda??? ko me imalo zna...zna da ginem za timKaze to nije za nju![]()

Predivno! Obožavam crvene ruže!
evo za sve vas
![]()

cvece????? biljke, priroda??? ko me imalo zna...zna da ginem za tim![]()
Može cveće uz stihovei gde smo stigli sa odgvorima da li je romantika kada se zenama za 8.mart poklanja cvece ili je to tog dana samo paznja
znao sam da moje rođenje ima neki viši smisao...eto ubih romantiku...sto bas do 1977?

Da i ja se pitam,da pomaknemo na 1978 da nam fortes ne bude tuzan.sto bas do 1977?