Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ostavi me u samoći daleko od svega ostavi ljubavi moja da dotaknem dno pa mi oduzmi sve boje sa zemlje i neba kad mi ne ostane ništa oduzmi i to Svaki dan svaki tren pa da kunem ti ime kada me ostaviš samu bez milosti Bože dođi i spasi me ove tišine i reci kako i zašto da živim bez ljubavi Kad rekao si nikad neće pasti mrak a pao je nikad neće stati svijet a stao je samo moja ljubav da te nosi nikad neće doći kraj Rekao si Takva si mi suđena i zato uvijek ću te voljeti ovako nikad neće rastavit nas dvoje nikad neće doći kraj a došao je Svaki dan svaki tren pa da kunem ti ime kada me ostaviš samu bez milosti Bože dođi i spasi me ove tišine i reci kako i zašto da živim bez ljubavi Kad rekao si nikad neće pasti mrak a pao je nikad neće stati svijet a stao je samo moja ljubav da te nosi nikad neće doći kraj Rekao si Takva si mi suđena i zato uvijek ću te voljeti ovako nikad neće rastavit nas dvoje nikad neće doći kraj a došao je Nikad neće pasti mrak a pao je nikad neće stati svijet a stao je samo moja ljubav da te nosi nikad neće doći kraj Rekao si Takva si mi suđena i zato uvijek ću te voljeti ovako nikad neće rastavit nas dvoje nikad neće doći kraj a došao je