Romantichno veche...za dvoje...

Moja blizina telu tvome lek je naveci i najjaci.Ja sam samo tcoj,moje strce u dusa tvoji su.Nikada vise neces biti sama,jer kraj tebe uvek bicu ja,da te utesim kada ti je tesko,da te nasmejem kada ti si tuzna.Od vetrova i pogleda zlih ja cu stajati ispred tebe i prihvatacu sve udarace koji namenji tebi su,bez imalo straha.Tvoj zastitnik bicu ja.Dokle god me volis i ljubis samo ostati neces.Veceras cu biti nezan prema tebi,zar nevidis sjaj u ocima mojim kada te gledam?Svetlost sveca u sobi,ti na naasem krevetu okrenuta ledjima meni,ja se nezno spustam rukama po ledjima tvojim,ruke klize lako, vec si namazana aromaticnim uljima...............

Uz treperavu svetlost sveća vodimo ljubav....Spajamo se u jedno...Osećam da mi pripadaš,osećam da sam tvoja....Grlim te jako i ljubim ti usne dok spavaš....Govorim ti 'Volim Te' kao najlepšu dečju uspavanku......Jedino moje,ostani......

Uz treperavu svetlost sveća vodimo ljubav....Spajamo se u jedno...Osećam da mi pripadaš,osećam da sam tvoja....Grlim te jako i ljubim ti usne dok spavaš....Govorim ti 'Volim Te' kao najlepšu dečju uspavanku......Jedino moje,ostani......

I dok te nezno ljubim,polako skidam sve sa sebe,postavljam se iznad tebe onako kako ti volis,i nezno ulazim u tebe i osecam kako smo sjedinjeni.nezno ti disem oko vrate i kraja usne skoljke koju nezno grizem.lezem kraj tebe umorno i zadovoljno u isto vreme. vise ispunjeno i gledam lik tvoj dok ti je glava prislonjena na moje grudi.srecan sam.Ljubim te u celo u znak paznje.........

I dok te nezno ljubim,polako skidam sve sa sebe,postavljam se iznad tebe onako kako ti volis,i nezno ulazim u tebe i osecam kako smo sjedinjeni.nezno ti disem oko vrate i kraja usne skoljke koju nezno grizem.lezem kraj tebe umorno i zadovoljno u isto vreme. vise ispunjeno i gledam lik tvoj dok ti je glava prislonjena na moje grudi.srecan sam.Ljubim te u celo u znak paznje.........

Zaspali smo zagrljeni.....Sanjamo zajedno slatke snove.....Ljubavi moja,ti si sve što mi je potrebno da bih bila srećna,da moj osmeh ponovo blista,da moje oči imaju sjaj zvezda......

Back