- Poruka
- 406.450
I ja sam sklona da poverujem da su svi sa onim drvenim kvadratima samo drugim slivima jedno te isto..sta mislis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumes..L1 A1 i tako dalje..

umesto da odem tamo, mica dosla ovamo,i tako mi pokvarila planovebas sam ljut,grrrrrrr
))00
dobro vece

pa lepsi je tamo vikend)) trebao sam da posetim onog kuvara sas slike,pravi razne djakonije)) a to je saamo 15 km,odande ))Aaaa pa treba da si zadovoljan sto je dosla a ne ljut..imaces super vikend
ma super je ,nego ne volim kad mi se pokarabase planovidobro veče RAdoje...nikad svi sretni..........![]()
Uuuu i sve je sveze..to me odusevljava uvek sta si klopao zadnje ..ajde pravi malo zazubicepa lepsi je tamo vikend)) trebao sam da posetim onog kuvara sas slike,pravi razne djakonije)) a to je saamo 15 km,odande ))
ajd u zdravlje )cin cin, i svaki ti se daoajde da popijemo u to ime
![]()

bolje nemoj,nije ok,recice da se praavim vazanUuuu i sve je sveze..to me odusevljava uvek sta si klopao zadnje ..ajde pravi malo zazubice

bolje nemoj,nije ok,recice da se praavim vazan![]()
ne ne,necu d a pricam,evo jedna slatka pessmicaAjde...reci...(ja uvek zaglavim kod skoljki i jastoga.)