"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav surak moj!:):cmok:(****** nema smajlija da se rodbinski izljubimo):lol:
Evo pivce za tebe...............:mrgreen::lol: valjda ce ti biti dosta...........ali nemoj da kazes sestrici d sam te ja napijo........nece vise hteti da mi skuva i da mi pegla ves i pere............
:rtfm::mrgreen:

;) Kao da ima.
Eeeej, bas koliko je potrebno!!! :klap: Ma, sta ti je, necu se ja napiti od ovoliko piva. ;)
Niti ce ona zameriti!!! Pa, znas ti kakva mi je zenica (ljubim je :zag::cmok:), a nece ona ni tebe odbiti da pomogne! :) ;);)

;) Kao da ima.
Eeeej, bas koliko je potrebno!!! :klap: Ma, sta ti je, necu se ja napiti od ovoliko piva. ;)
Niti ce ona zameriti!!! Pa, znas ti kakva mi je zenica (ljubim je :zag::cmok:), a nece ona ni tebe odbiti da pomogne! :) ;);)

A gde mi je sestrica?!:besna::lol: Zasto ne dolazi ovamo?U stvari ne nazm koliko bi to bilo pametno,posto bi odmah videla da te napijam.uh.a ko ce ondak da mi kuva rucak i mi opegla ves............:sad2:

:think: Moguce da spava. :) Znas, otkricu ti tajnu! I ona voli pivo!!! :mrgreen:
Zato, ne brini. Kada se pojavi, samo i nju ponudi hladnim pivetom i uzivaj! :ok:

Uh kako volim kada te vidim surak..nekako se sav ozarim.....gledam na tebe kao na brata...........:) Evo ti jos piveta..............

acat_groupglasses.jpg

Nego nema nam Oljice i pirraticce.............:think: Verovatno terorisu svastaru.......hehehehe:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back