"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:sad2::sad2::sad2:

on je radioaktivan vanzemaljac??????:sad2::eek:

pope......daj te lozovace.....da mi ove vesti npadnu malo lakse:worth::eek:

om_lozovaca.jpg

aj ziveli:pivce:

iju.....sto ste se ucutali?:think::eek:

sad sam videla neku temu na ZK.....
i bas razmisljam.....
zbog cega u zenskim casopisima ima maltene vise slika lepih,sredjenih i zgodnih zena nego u playboyu?:eek:
zar nije logicnije da se u zenskim casopisima nalaze slike nekih zgodnih,lepih,nabildovanih frajera?:think:

jel moz' neko ovo da razjasni?:mrgreen::lol::lol:

iju.....sto ste se ucutali?:think::eek:

sad sam videla neku temu na ZK.....
i bas razmisljam.....
zbog cega u zenskim casopisima ima maltene vise slika lepih,sredjenih i zgodnih zena nego u playboyu?:eek:
zar nije logicnije da se u zenskim casopisima nalaze slike nekih zgodnih,lepih,nabildovanih frajera?:think:

jel moz' neko ovo da razjasni?:mrgreen::lol::lol:

Zato sto zenama na taj nacin mozes da izreklamiras sta hoces,a kod muskaraca to ne prolazi!!!! Oni su mnogo jednostavniji od nas po tom pitanju!!!! :cool:

Aj kavano pozdrav....:bye:

cao pope:bye::bye::bye:

Zato sto zenama na taj nacin mozes da izreklamiras sta hoces,a kod muskaraca to ne prolazi!!!! Oni su mnogo jednostavniji od nas po tom pitanju!!!! :cool:

pih.....kompikovane zene:roll::lol:
zar je moguce da neko moze da se prima na reklame,uopste.....mislim znam da jeste moguce.....ali mi je totalno.....nelogicno:dash::mrgreen:

i opet ne mogu da razumem zasto u ZENSKIM casopisima nema slika zgodnih BATA:lol::rtfm::mrgreen::mrgreen:
i to nikad necu da razumem:mrgreen:

cao pope:bye::bye::bye:

pih.....kompikovane zene:roll::lol:
zar je moguce da neko moze da se prima na reklame,uopste.....mislim znam da jeste moguce.....ali mi je totalno.....nelogicno:dash::mrgreen:

i opet ne mogu da razumem zasto u ZENSKIM casopisima nema slika zgodnih BATA:lol::rtfm::mrgreen::mrgreen:
i to nikad necu da razumem:mrgreen:

Zato sto je vecina zena iskompleksirana i gleda kako koja zena izgleda,sta je obukla i tako dalje,a muskarce to ne zanima. Oni uzivaju u pogledu na lepu zenu i briga ih sta je drugi muskarac obukao!!!! Drugim recima...oni su pametniji!!! :dash:

Zato sto je vecina zena iskompleksirana i gleda kako koja zena izgleda,sta je obukla i tako dalje,a muskarce to ne zanima. Oni uzivaju u pogledu na lepu zenu i briga ih sta je drugi muskarac obukao!!!! Drugim recima...oni su pametniji!!! :dash:

pa i jesu pametniji......:dash:

i sve ja znam da je to tako.....ali ja to necu nikad moci da razumem.....aman sta ima da me bude briga sta je neka tamo obukla,i kako izgleda......i sta ima da gledam druge zene uopste kakve su:neutral:
i zasto ne bi mogla neka zena da uziva u pogledu na zgodnog i lepog muskarca....uh,pobeze mi misao....a htela sam nesto pametno da kazem:mrgreen:

i eto......sad sam se potpuno bespotrebno iznervirala:mrgreen::lol:

pa i jesu pametniji......:dash:

i sve ja znam da je to tako.....ali ja to necu nikad moci da razumem.....aman sta ima da me bude briga sta je neka tamo obukla,i kako izgleda......i sta ima da gledam druge zene uopste kakve su:neutral:
i zasto ne bi mogla neka zena da uziva u pogledu na zgodnog i lepog muskarca....uh,pobeze mi misao....a htela sam nesto pametno da kazem:mrgreen:

i eto......sad sam se potpuno bespotrebno iznervirala:mrgreen::lol:

Ma ja te u potpunosti podrzavam i ne razumem neke stvari u ponasanju vecine zena....ali sta da se radi??? To je tako!!! :dash:

:mafijas: Naoruzaj se,drugarice!!!! Postoji mogucnost da nas copor zena napadne zbog izjava!!! :cool::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back