pirratica
Veoma poznat
- Poruka
- 10.156
Neznam,valjda zato sto je minon radioaktuivana pa zbog toga i vanzemaljac je........hehehehhe![]()

on je radioaktivan vanzemaljac??????

pope......daj te lozovace.....da mi ove vesti npadnu malo lakse

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam,valjda zato sto je minon radioaktuivana pa zbog toga i vanzemaljac je........hehehehhe![]()

koliko je novosti ovde zabolela me glava......bili mi objasnili ovaj dogadjaj malo istancanije....
[
al prvo da se spremim.....uf..............aj moze!

on je radioaktivan vanzemaljac??????
pope......daj te lozovace.....da mi ove vesti npadnu malo lakse![]()

Dobro vece dobri ljudi.
Kako ste mi veceras![]()

pa za mog suraka......heheh.konra magija na njegove vradzbine..............hehehehehe nego dodzi da me davis malo!
![]()

Imas kontra magiju???
Pozdrav svima!!!!!
El se minon porodio???? :???:Nego da privucemo goste........
![]()

Za buduceg taticu/mamicu....il sta god................
[YOUTUBE]TDCLPloE[/YOUTUBE]
![]()

taticu valjda
a jel valja to da se konzumira....pored ovoga.....sto si don'o malopre?![]()
....ne znam ja
a jel valja to da se konzumira....pored ovoga.....sto si don'o malopre?![]()

pa ti odluci.........ne znam ja
![]()

Original postavio sirenice
zbog ljubavi....

iju.....sto ste se ucutali?
sad sam videla neku temu na ZK.....
i bas razmisljam.....
zbog cega u zenskim casopisima ima maltene vise slika lepih,sredjenih i zgodnih zena nego u playboyu?
zar nije logicnije da se u zenskim casopisima nalaze slike nekih zgodnih,lepih,nabildovanih frajera?
jel moz' neko ovo da razjasni?![]()

Aj kavano pozdrav....![]()

Aj kavano pozdrav....![]()

Zato sto zenama na taj nacin mozes da izreklamiras sta hoces,a kod muskaraca to ne prolazi!!!! Oni su mnogo jednostavniji od nas po tom pitanju!!!!![]()

cao pope
pih.....kompikovane zene
zar je moguce da neko moze da se prima na reklame,uopste.....mislim znam da jeste moguce.....ali mi je totalno.....nelogicno
i opet ne mogu da razumem zasto u ZENSKIM casopisima nema slika zgodnih BATA
i to nikad necu da razumem![]()

Zato sto je vecina zena iskompleksirana i gleda kako koja zena izgleda,sta je obukla i tako dalje,a muskarce to ne zanima. Oni uzivaju u pogledu na lepu zenu i briga ih sta je drugi muskarac obukao!!!! Drugim recima...oni su pametniji!!!![]()

pa i jesu pametniji......
i sve ja znam da je to tako.....ali ja to necu nikad moci da razumem.....aman sta ima da me bude briga sta je neka tamo obukla,i kako izgleda......i sta ima da gledam druge zene uopste kakve su
i zasto ne bi mogla neka zena da uziva u pogledu na zgodnog i lepog muskarca....uh,pobeze mi misao....a htela sam nesto pametno da kazem
i eto......sad sam se potpuno bespotrebno iznervirala![]()

Naoruzaj se,drugarice!!!! Postoji mogucnost da nas copor zena napadne zbog izjava!!!