"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oda Fejsbuku

Mili Bože, čuda velikoga,
kad se skupi po Fejsbuku raja,
po Fejsbuku polju širokome!
Tu swatkiši guze ogoliše,
ogoliše ne možʼ biti više.
I tigrice i mačkice silne,
uzdah mame, da ti pođu sline.
Dojke bjele “na izvolte” nude,
pomoriše sve čestite ljude.
A “čestiti” sve je moj do moga.
O, švaleri, znate lʼ vi za Boga?
Ženi ne sme da pisne ni slovca,
platu prima, alʼ ne vidi novca.
Do poslednjeg daje ženi lovu,
a na Fejsu glumi Kazanovu.
Mišići im sevaju s profila,
kada zine, eto ga debila.
Peca ribe sumnjivog morala,
ne bi li mu koja možda dala.
Koja ne da, ta ne zna za reda.
Koja neće, nekʼ se ne nameće.
Oj, Fejsbuku, čudna li si sprava.
Obitavaš na visokom bregu,
na tebi se sve barabe legu.
Obitavaš ti u čudnoj sferi,

:cvet::kiss:LEP DAN ROMANTIKO
zena-3-330x310.jpg

Pozdrav svima, ja sam takodje romantik i volim i poeziju, ali bih vam se ovde obratila zbog druge stvari, jer zaista ne znam gde treba da pitam i pisem ovo, nadam se da mi mozee pomoci. Elem, mnogo sam patila za decko sa kojim sam raskinula pre dva meseca, ali se ubrzo pojavio decko koji mi se jako svideo, sto je jako cudno za mene inace, stalno mislim na njega. Cujemo se i videli smo se nekoliko puta, rekao mi je da se i ja njemu dopadam bas i sve je bilo okej dok smo bili u istom gradu, culi smo se stalno i dogovarali za vidjnja,ali je on sada na odmoru i u svom rodnom gradu je nedelju dana i deluje mi kao da me kulira, odgovori na poruku posle dosta vremena i nesto se promenilo. Dogovorili smo se da se ove nedelje vidimo, ali ja ne zelim nista da potenciram, jer ionako pisem ja cesto. Inace, ne znam da li je bitno, ali mislim da jeste, on je vaga u horoskopu. Ne znam na cemu sam sada niti zasto me nije poljubio, sta ocekuje, ne znam da li treba da ga kuliram malo da bi se javljao kao pre ili da ga pitam sve ili da cekam da me zove na sastanak? Eto, rekoh sve i nadam se da nisam bas mnogo promasila temu, posto se ovo na neki nacin odnosi na romantiku :) Hvala unapred

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back