"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da čestitam mojoj drugarici Kuci. :D

candies-001.jpg

:cmok:

neka tvoja dusa kao blestava svetlost obasja ovaj horizont.
cestitke novoj moderatorki.:)
:cmok:

Borac ..Koto ..Hvala ..uz stra drugo..nego par stihgova ..:D

I posle svega
stajacu tu, na steni,
uspravna
bela ce pena dopirati do mojih nogu
stajacu tu hiljadu godina
nasmejana
u cistom zlatu nakon olujnih noci
ponovo iskrsla iz pepela
usprkos bogovima i njima za ljubav
ne cekajuci nista, osim mozda tebe,
a ni tebe ne cekajuci.
Stajacu tu
Vecna
Nasmejana
Bozja
Da, s iskonom stopljena
kad nestanu vreme i prostor
patnja i bol
kad nestanu cak i secanja.

:D:heart::heart::heart::heart::heart::D

Hvala, hvala i hvala u njeno ime i necemo zaboraviti Z.K. :P

Elem,
Teme: Romanticno caskanje i Romantic caffe su spojene. Osnova im je ista i ne znam zasto to ranije nisam uradio?!

Za markanbgd, ako se pita gde mu je tema, ovde je samo sto kao autor stoji nata.

Narednih 10. dana ce stojati redirekcija teme koja je spojena sa ovom.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Dobro jutro sunčanoj strani ulice i novim ljubavima...

045thumb1pz6.jpg

Čestitam Kuco...:D

Pridruzujem se cestitkama...da bude ispunjeno jos vise lepim emocijama ovo mesto...:heart::cmok::klap:

Cestitam na postavljenju!:):D

Svakako da sam ja se ja pitao,usla bi minimum u uzi izbor...................:)

p.s. bez obrizra sto si moderatorka na omiljenoj RoManTici, ne zaboravi nas sa z.kutka...:(

kuca je srce

Cestitke i od Dusale uz mali znak Romanticne Paznje za docek tvoj na Romantici...Srecno
:heart::heart::heart:

02c7d74b-1.gif

Hvala svima....:cmok:

Dobro dosla na Romantiku..svrati i u nas kafe..i ostavi neki lep stih ili tekst..citacemo sa zadovoljstvom..ovde je sve puno pozitivne energije..uzmi malo os svega..osetices ljubav..:heart:

hvala mila, svratila sam samo da proverim jesi li ovde mod poshto mi nisi odgovorila na kutku... inache znash da ja nisam neshto romantichna...;)
u svakom sluchaju mi je drago shto si postala moderatorka, ne sumnjam da cesh i ovaj pdf. ispunjavati toplim postovima...
pozzz...:D

hvala mila, svratila sam samo da proverim jesi li ovde mod poshto mi nisi odgovorila na kutku... inache znash da ja nisam neshto romantichna...;)
u svakom sluchaju mi je drago shto si postala moderatorka, ne sumnjam da cesh i ovaj pdf. ispunjavati toplim postovima...
pozzz...:D

Aaaa to na kutku nisam ni videla ..sorry draga i ne verujem u tvoje pisanije da nisi romanticna..mene ne mozes da prevaris..;) tako da..cekam te..sigurna sam da postoje neke pesme ..ili reci koje tebi znace..

Hvala, hvala i hvala u njeno ime i necemo zaboraviti Z.K. :P

Elem,
Teme: Romanticno caskanje i Romantic caffe su spojene. Osnova im je ista i ne znam zasto to ranije nisam uradio?!

Za markanbgd, ako se pita gde mu je tema, ovde je samo sto kao autor stoji nata.

Narednih 10. dana ce stojati redirekcija teme koja je spojena sa ovom.

Pozdrav

Neljutim se prijatelju...........bitno je da se pise............a sada cije ce ime stajati.........to mi je ne bitno...........:)
@Ali nemoj da mi diras mojuu temicu,Cekajuci................:rtfm:
Uvek sa postovanjem,

Marko

Aaaa to na kutku nisam ni videla ..sorry draga i ne verujem u tvoje pisanije da nisi romanticna..mene ne mozes da prevaris..;) tako da..cekam te..sigurna sam da postoje neke pesme ..ili reci koje tebi znace..

pa jeste, postoje...:rumenko: znash onu stvar: sunce brze zadji, ne sijaj mi vishe, crni oblak nadji, nek padaju kishe, svi ljudi chekaju sreca da im dodje, a ja samo chekam, zivot da mi prodje...:mrgreen:
hehhe... stvarno je dobra, a...:lol::P

aj da se uozbiljim malo, makar zbog tebe...:D

moze od duchicca neshto...:)

zashto tako volim sve ono shto mine,
i radost i bole,
s kakvom zeljom tamnom ja lakomo slusham taj glas iz daljine
i pogledam na put koji osta za mnom...

ili...

isto od njega koliko se secam..

ljubi, ljubi uvek, silno istovetan,
u ljubavi samo ti cesh jasno znati,
kako malo treba da se bude srecan