"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UMORNI PADAMO JEDNO DRUGOM U ZAGRLJAJ,ZADOVOLJNI I SREĆNI SMEŠIMO SE...PUŠTAM TE DA ZADREMAŠ,ČUVAM TI SAN....LJUBIM TI USNE I GRLIM TE,KAO DA SE PLAŠIM DA ĆEŠ OTIĆI....POKRIVAM TE I JAKO GRLIM...LAGANO SE BUDIŠ I POČINJEŠ DA ME MAZIŠ...TOPIM SE U TVOM ZAGRLJAJU,TAKO GLADNA I ŽELJNA TEBE PONOVO POČINJEMO LJUBAVNI RITUAL....:rumenko::rumenko::heart::cmok:

dokle zeno vise.hahahaahaha.....pa moram malo da odmorim..........bolU me ledja............:rumenko::lol:(sala) Mogao bih ceo dan i celu noc...............:cmok::heart:

Ej....prijatelji moji....

doshla sam samo da vas pozdravim....i odoh da spavam.....ni vecheras nisam u elementu....Pishite mi na pp...pa kada se ponovo vratim...prochitacu....bash neshto nemam vremena....mozda budem ovde sa vama....samo josh nekoliko dana i to je to......pa posle...ko zna...da li cemo biti svi na okupu kada se vratim....

Laku noc!!!

Za Plavog Andjela......neka ti Marko da moj broj...pa se mi chujemo....ja sam u utorak u KG...a od srede rachunam da ce moci da me posecujete!!!!!Kiss

doshla sam samo da vas pozdravim....i odoh da spavam.....ni vecheras nisam u elementu....Pishite mi na pp...pa kada se ponovo vratim...prochitacu....bash neshto nemam vremena....mozda budem ovde sa vama....samo josh nekoliko dana i to je to......pa posle...ko zna...da li cemo biti svi na okupu kada se vratim....

Laku noc!!!

Za Plavog Andjela......neka ti Marko da moj broj...pa se mi chujemo....ja sam u utorak u KG...a od srede rachunam da ce moci da me posecujete!!!!!Kiss

OK!Videćemo se sigurno.:rtfm:

Moram da popije konjak i popusim posle ovoga jednu cigaru..................:lol::rtfm:

PFO1276.jpg

Laku noc!!!

Zasto ne bi bili na okupu,pa neides na deset godina.........neboj se uz tebe sam...........:rtfm:;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back