- Poruka
- 72.883
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da otvorite lepljivu temu nešto kao dzuboks na romantici pa da kačite muzikicu
ono kafana nije kafana ako nema muzike al obično ide živa svirka
a i prozbori se po neka reč![]()
Romantika je specifična. A možda su romantičari specifični. Kako god, ne bih ja tu ništa menjala. Kad smo raspoloženi za priču, pričaćemo.
Baš sam htela ja tebe da pitamDiplomatski rečeno.Meni je izgleda dosta diplomatije ..
Kako si ti ?![]()
Baš sam htela ja tebe da pitam
Pa nije loše, mada sam malo umorna.
Kako si ti?![]()
![]()
Ja koliko sam primetila komuniciraju i to dosta, samo ne na ovom pdf-uRomantičari, bar koliko sam ja za ovaj nemali broj godina ovde primetila, ne vole da komuniciraju. Bar ne u kafani. Ko zna, možda ne vole kafane.
Nego, kako si mi ti? Grlim te, ali da ne povredim![]()
Ja izgleda uopšte ne umem biti diplomataDiplomatski rečeno.Meni je izgleda dosta diplomatije ..
Kako si ti ?![]()
Ja koliko sam primetila komuniciraju i to dosta, samo ne na ovom pdf-u
Šteta jer i ovde postoji kafana i ovde se može prozboriti po koja a ne ovde ćutati a onda trčati u neku drugu birtiju na šačicu razgovora
Inače dosta bolje sam nego što sam bila ali još uvek na bolovanju jer nije još uvek kako bi trebalo biti![]()
![]()
Ja izgleda uopšte ne umem biti diplomata![]()
Ma, ne slažem se uopšte sa tvojom izjavom da umeš oterati sve tamo gde se pojaviš.Vaistinu, prva ja ćaskam okolo naokolo, najmanje ovde i mislila sam da je do mene. Nije da nije, umem oterati sve tamo gde se pojavim![]()
Ma, ne slažem se uopšte sa tvojom izjavom da umeš oterati sve tamo gde se pojaviš.
Šta bih onda ja trebala za sebe reći jer priznajem umem se i posvadjati
Ti ostavljaš utisak tako fine i dobronamerne osobe da ja prosto odbijam prihvatiti to tvoje mišljenje koje imaš o sebi.
Vidimo te onakvu kakva ti zaista jesi.Ma gde, vidiš da gubim diplomatske sposobnosti, valjda su godine provedene ovde učinile svoje.
To ti i nekolicina koji me nekim čudom volite ovakvu kakva sam, vidite drugačije od one većine koju iritiram.![]()
Vidimo te onakvu kakva ti zaista jesi.
Lako je gledati samo površinu, treba pogledati što se kaže u dušu ili kada je forum u pitanju zadubiti se u slova koja su ispisana a ne samo letimično preleteti preko njih.
Svako ko je to uradio zna kakva si ti osoba i da je prosto nemoguće ne voleti te
p.s. i ti spadaš u retke koji mene vole i ne smatraju da sam bauk![]()
Mislim da ovu kafanu izbegavaju zato što forumaši koji ovde ne zalaze smatraju da na romantici obitavaju njanjave osobe koje znaju samo da plaču i uzdišu, zato i ne daju priliku sebi da ovde upoznaju karakter nekih forumaša.Pa kad te ne čitaju, jedno, a drugo ne prihvataju različita mišljenja i diskusiju koja malo kad ima veze sa ličnošću.
Neka nas ovakvih, ne bunim se ič![]()
Mislim da ovu kafanu izbegavaju zato što forumaši koji ovde ne zalaze smatraju da na romantici obitavaju njanjave osobe koje znaju samo da plaču i uzdišu, zato i ne daju priliku sebi da ovde upoznaju karakter nekih forumaša.
Kako se samo varaju
I medju romantičarima postoji snaga, karakter koji je nesalomiv a i ne mora se samo o romantici pričati na ovoj temi![]()
Neka dodj na politiku pa , religiju pa i književnost da vide koliko smo njanjaviMislim da ovu kafanu izbegavaju zato što forumaši koji ovde ne zalaze smatraju da na romantici obitavaju njanjave osobe koje znaju samo da plaču i uzdišu, zato i ne daju priliku sebi da ovde upoznaju karakter nekih forumaša.
Kako se samo varaju
I medju romantičarima postoji snaga, karakter koji je nesalomiv a i ne mora se samo o romantici pričati na ovoj temi![]()
Ja sam stigla 2012 i bilo je zaista dosta forumaša i svuda se pisalo.Kad sam tek došla na krstaricu, ovaj pdf, sa sve kafanom, bio je vrlo društven i gostoljubiv.
Onda je ta postava sasvim izmenjena, a sa njom i sve na romantici.
A možda sam se samo ja promenila, što realno i jesam, ako ništa odomaćila sam se na krsti
Trebalo bi više da se komunicira, zaista... Ne mora u kafani da se romantiše, što bi bilo i poželjno. Bez romantike![]()
Ja sam stigla 2012 i bilo je zaista dosta forumaša i svuda se pisalo.
Odavno je broj učesnika drastično opao, ostali smo mi najtvrdokorniji
Naravno da se i svi mi menjamo.
Sećam se nekada mi je bilo jako bitno da me neko pogrešno ne shvati, ko će šta misliti o meni a sada kada sam preležala sve te dečije bolesti, postalo mi je svejedno.
Kako sam po duši pričljiva osoba ja volim da komuniciram sa ljudima, forumašima, valjda zato i obilazim kafane![]()