- Poruka
- 37.740
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste , još najgore kad si sam sa sobom u svadji
Kao u onoj priči o dva vuka u sebi , zamisli još kad počnu da reže jedan na drugog
Kazna brate , kazna večita !![]()
"...A i da nije tame , svetlost ne bi izgledala tako lepa ! "
Suštinu znaš, prema tome ništa nije bilo zalud...![]()
Nekako mi mizuki pomaže i pisanje na blogu da se održim normalnim i nadjem neki balans
Imam osećaj kad pratim druge podforume da smo svi mi malo psihićki nestabilni ( Svak nosi neku muku i borbu u sebi )
neki to samo bolje skrivaju , neki uče da se nose sa time , a nekoliciina se usudjuje da priča o tome
![]()
Nisi ti daleko od mene !Gde li si mene turio, u koju kategoriju
Lepo ti ide blog. Pisanje je uvek na korist, tako da... samo natavi![]()
Ne volim ja da se eksponiram mnogo pred drugima , jedino na politici , zato i popijem ban , evo ne mogu da živim od reputacija i odvući će me opet tamo i ja ću se zakačiti sa nekim modovima koji su politički obojeni , a to mene nervira ja ih oteram u 3.... i jadnici obilato iskoriste svoje modovsko pravo da leče frustracijeUvek zaključim da je šteta što ovaj kafe nema komunikaciju.
Kome je politika dobro donela...
Politčaima
U materijalnom smisli
Ali su zato ostali duhovni degeberici
meni je samo ventil da izbacim bes i neko ogorčenje iz sebe
Ne podnosim nepravdu , dvoličnost i duple standarde
Poludim zbog toga , a nisam lik za mitingovanje i ulicu
Meni bi bilo lakše da okačim pušku o rame i da se razračunam , ali sam ostario za te egzibicije više
Oću da da ostavim traga medju meni dragim ljudima i da se ugasim tiho i lepo jednoga dana
Nije treba živeti sa tom količinom laži frustracije poltronstva ..............Nekako sam stava da ni njima nije dobro donela.