gost 359182
Buduća legenda
- Poruka
- 40.484
Ja najviše uz Love story
pola filma sam preplakala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada nisam gledao taj film. Gledao sam Love Actually.Ja najviše uz Love storypola filma sam preplakala
E pa ti si mlađa generacija; zato. GledajNikada nisam gledao taj film. Gledao sam Love Actually.

Filmovi tvoje mladostiI prilično uz Sjaj u travi
Ne baš mladosti ali tinejdžerstva, daFilmovi tvoje mladosti![]()

Zar nisi mlada kao tinejdžer? Sigurno dete nisi. Ali nisi ni stara. Dakle, mlada.Ne baš mladosti ali tinejdžerstva, da![]()

Da, mlada sam.Zar nisi mlada kao tinejdžer? Sigurno dete nisi. Ali nisi ni stara. Dakle, mlada.![]()
. U duši, uvek 
E to volim da čujem. Mladost je u duši, ne u telu. Telo je ljuštura. Duša ne stari od momenta kada postanemo zreli ljudi.Da, mlada sam.. U duši, uvek
![]()
Kako pametno i mudro zboriš mladiću!E to volim da čujem. Mladost je u duši, ne u telu. Telo je ljuštura. Duša ne stara od momenta kada postanemo zreli ljudi.

Hvala, hvala. Znanje je u knjigama, a mudrost proizilazi iz umeća posmatranja i zaključivanja.Kako pametno i mudro zboriš mladiću!![]()
Opet mudrostHvala, hvala. Znanje je u knjigama, a mudrost proizilazi iz umeća posmatranja i zaključivanja.

Kako god; mnogi stariji mogu da ti zavide i uče od tebe.![]()